مسوولیت تعیین ظرفیت عملیاتی کارخانه های پودرماهی به اتحادیه آبزیان هرمزگان محول شد
بازرگان گفت: مسوولیت تعیین ظرفیت عملیاتی کارخانه های پودر ماهی استان به اتحادیه آبزیان استان هرمزگان واگذارشد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ مهرداد بازرگان رئیس اتحادیه آبزیان استان هرمزگان در کارگروه مصوبات پنجاه و چهارمین جلسه شورای گفتگو اظهار کرد: اتحادیه آبزیان استان هرمزگان در راستای حفظ منافع صیاد و کارخانه دار این مسوولیت را به عهده گرفت تا بتوان شاهد بهترین نتایج و دستاورد در مبحث تولید پودرماهی بود.
وی بیان داشت: خروج پودر ماهی از استان باید کنترل شده و ضابطه مند باشد و در وحله نخست احتیاج استان برطرف و مازاد آن به سایر استان ها ارسال گردد.
بازرگان ادامه داد: افراد زیادی از خشک کردن ماهیان ارتزاق می کنند و باید طوری برنامه ریزی شود که هم صیادان و هم کارخانه داران و تمام کسانی که دست اندرکار هستند بتوانند امورات خود رابه پیش ببرند.
رییس اتحادیه آبزیان استان هرمزگان مطرح کرد: استان ما به پودر ماهی درجه یک نیاز دارد و زمانی که پودر ماهی ناخالصی داشته باشد و به روش های غیراصولی خشک شود ضررهای زیادی را متوجه بخش تولید می کند چرا که با ورود غذای بی کیفیت به سایت های پرورش میگو و به دنبال آن شیوع بیماری، تولید کنندگان دچار ضررهای جبران ناپذیری می شوند.
همچنین در این نشست نمایندگان جامعه صیادی استان و نمایندگان کارخانه جات پودرماهی استان حضور داشتند و هر یک به بیان دیدگاه ها و نظریات خود در این رابطه پرداختند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰