مروری بر وصیت نامه شهید شیرو داوری/مرگ بر آمریکا فراموش نشود
شیرو داوری ۳۰شهریور ۱۳۴۷ در بند ملاء شهرستان رودان به دنیا آمد و و سرانجام سال ۶۵ در حالی که تازه ۱۸ سال از عمرش سپرس شده بود در عملیات کربلای پنج آسمانی شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ شهید شیرو داوری یادگار علی و آمنه ۳۰شهریور ۱۳۴۷ در محله بند ملاء شهرستان رودان به دنیا آمد و او توانست تحصیلات ابتداییش را تا پنجم ابتدایی دنبال کند اما به دلیل فقر مالی بازماند اما در کار کشاورزی همپای خانوادهاش بود.
این نوجوان نماز و روزهاش را فراموش نمیکرد و استواریاش را با نماز و روزه محک میزد و با آغاز جنگ تحمیلی ۷ آبان سال ۶۵ با گذراندن دورههای آموزشی بسیج خود را به جبهه خوزستان رساند و در لشکر ۴۱ ثارالله در کنار سایر رزمندگان ۲ ماه در جبهه به دفاع مشغول شد.
برادرش که در تیپ امیرالمومنین(ع) به عوان سرباز در جبهه حضور داشت، به طور ناگهانی متوجه حضور شیرو در جبهه میشود و از او میخواهد کنار پدر و مادرش باشد اما شیرو به دلیل عشق و علاقه به حضور در جبهه قبول نمیکند.
این نوجوان مدتی بعد به منطقه شلمچه اعزام شد و سرانجام درحالی که تازه ۱۸ سال از عمرش سپرس شده بود، در کنار شهید دمشهری در عملیات کربلای پنج هردوباهم آسمانی شدند.
در بخشی از وصیتنامه شهید شیرو داوری آمده است: خواهش من این است دست از امام(راحل) برندارید که راه امام راه اسلام است و خانواده شهدا را فراموش نکنید و سوم دعا برای اسیران و پیروزی رزمندگان تا نابود کفر جهانی و منافقان و مرگ بر آمریکا فراموش نشود و چهارم دعاهای کمیل و توسل و ندبه را هرگز ترک نکنید.
شهید داوری همچنین خطاب به خانوادهاش بیان داشته است: پدر و مادر من بر خود واجب دانستم و به عنوان یک تکلیف و مسئولیت پا به جبهه نهادم تا بتوانم بارزم و حتی باخونم خدمت کوچکی به اسلام بکنم.
انتهای پیام/