ایثارگری های دفاع مقدس در ایام مبارزه با کرونا تداعی شد
فرمانده سپاه سیریک گفت: ویروس کرونا سبب شد جلوه ای دیگر از ایثار و از خود گذشتگی همانند دفاع مقدس در کشور نمایان شود.
سرهنگ سیدحسن فاطمی فرمانده سپاه سیریک در مراسم تجلیل از عوامل بهداشت و درمان شهرستان اظهار کرد:حقیقتا سلامت نعمت بزرگی است که خداوند متعال به ما انسان ها بخشیده و الان با توجه به شیوع بیماری ویروس کرونا بیشتر متوجه آن شدیم.
فرمانده سپاه سیریک افزود:امروز به لطف همدلی و همراهی مردم و مشارکت دو سویه مردم و مسئولان در مقابله با ویروس منحوس کرونا موفق هستیم و کشورهای اروپایی و امریکایی با آن همه ادعا ،در قبال تامین مواد و کالاهای ضروری مردم خود عاجز ماندند و این چیز جز استقامت و پایداری و متکی بودن به ظرفیت های داخلی نیست.
فاطمی ادامه داد: ویروس کرونا سبب شد جلوه ای دیگر از ایثار و از خود گذشتگی همانند دفاع مقدس در کشور نمایان شود و تصور خیلی ها که فکر می کردند جوانان و انسان های امروز جامعه، ایثارگری های گذشته را ندارند اما با عمل ثابت کردند که در راس آنها کادر ایثارگر و خدوم پزشکی و درمانی، رزمنده و ایثارگر جبهه سلامت در برابر دشمن بودند.
حجت الاسلام محمد سهرابی مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه در سپاه سیریک گفت:در چند ماه گذشته دشمن سعی کرد فضای کشور را مسموم کند که با هوشیاری ولایت و مردم بار دیگر ناگام ماند و نتوانست از غبار آلوده ویروس کرونا استفاده شوم نماید.
وی افزود: ویروس کرونا این بار خیلی ها را مورد امتحان قرار داد و خوشبختانه کشور در اوج شدت تحریم در مقابل با ویروس کرونا سربلند شد و البته این راه ادامه دارد.
دکتر عباس علیمراد رئیس شبکه بهداشت و درمان سیریک گفت: از ابتدای شروع ویروس کرونا در شهرستان تا کنون دو مرحله غربالگری انجام شده است و رمز موفقیت شهرستان در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا شروع بموقع طرح غربالگری و برپایی ایستگاههای سلامت بوده است.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین ضلع این موفقیت مرهون پشتیبانی ، همراهی وهمکاری فرماندار مشارکت خوب مردم و گروه های جهادی، بسیج، هلال احمر، نیروی انتظامی و دهیاران و شوراهای اسلامی بوده است.
انتهای پیام/ق