“ماه رمضان”فرصتی برای کارهای خداپسندانه/موسسه ساحل خلیج فارس حامی کودکان مبتلا به سرطان

موسسه خیریه ساحل خلیج فارس با هدف کمک به کودکان مبتلا به سرطان فعالیت می کند که فعالان این موسسه با راه اندازی بازارچه های خیریه، فروش افطاری در ماه مبارک رمضان، آموزش طرح قاصدک به کودکان، ساخت هنرهای دستی برای کمک به هزینه های درمان این کودکان و تجهیز بخش خون و سرطان بیمارستان کودکان که به همت بسیاری از مردم از همین طریق ساخته شده است، کسب درآمد می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ کشور عزیزمان ایران همواره به هم نوع دوستی شهرت داشته است و این را می توان از اشعار و ادبیات غنی و کهن این سرزمین و همچنین داستان های سینه به سینه نقل شده توسط بزرگانمان فهمید. کمک رسانی و فعالیت های خیر خواهانه در برخی از ایام سال مثل ماه مبارک رمضان رونق چشمگیرتری نسبت به سایر ایام به خود می گیرد و استان هرمزگان هم از این قاعده مستثنی نیست.این روزهای مبارک و پر خیر و برکت رمضان بهانه ای شده تا ما به سراغ یکی از موسسات خیریه بسیار فعال در سطح استانمان برویم تا بیشتر با فعالیت های خداپسندانه این مجموعه آشنا شویم.

 

صدیقه کیوان مدیریت موسسه خیریه ساحل خلیج فارس در گفتگو با خبرنگار هرمز گفت: موسسه خیریه ساحل خلیج فارس با هدف کمک به درمان کودکان مبتلا به سرطان استان هرمزگان از سال ۱۳۸۹ تأسیس شده است.

 

وی در خصوص درآمدزایی این موسسه افزود: با توجه به اینکه مددجویان توانمندی لازم را برای پرداخت هزینه های درمان بیماران خود ندارند، با راه اندازی بازارچه های خیریه که در آن با پخت غذا و ارائه کارهای هنری مختلف و فروش آنها اقدام به جمع آوری مبالغی جهت درمان عزیزان فوق الذکر می کنیم.

 

 

کیوان بیان داشت: در آغاز فعالیت درآمدزایی، اولین بار در بلوار ساحلی یک بازارچه برگزار شد، که استقبال خیلی خوبی از آن صورت گرفت و منجر به گسترش کار شد و در حال حاضر ۱۰نفر و ۶ میز دوره ی اول برگزاری بازارچه تبدیل به بیش از ۶۰ میز شده است.

 

 

وی اضافه کرد: در ماه رمضان مکان هایی که هوا خنک بود فروش افطاری داشتیم و استقبال خوبی می شد اما پیگیر این بودیم مکانی ثابت برای این کار داشته باشیم و در همین راستا آقای سخایی یکی از خیّرین موسسه که در بازارچه های ما هم شرکت داشتند، در طول ماه مبارک رمضان مکانی را به صورت رایگان در اختیار ما گذاشتند که فروش افطاری برای کسب درآمد و کمک به این موسسه داشته باشیم.

 

 

مدیریت موسسه خیریه ساحل خلیج فارس تصریح کرد: با اطلاع رسانی های مناسبی که صورت گرفت در ماه رمضان امسال هر فردی که قصد کمک و یا افطاری دادن را دارد، می تواند غذا را تهیه و به این مکان بیاورد تا ما با فروش آن بتوانیم مبالغ بیشتری را برای درمان کودکان مبتلا به سرطان هزینه نماییم. غذاهای ویژه ی ماه رمضان مانند آش، حلیم، انواع نان ها، پکاره، سمبوسه و غذاهای بومی و محلی که معمولا در افطاری صرف می شود را در این مکان عرضه و روزه دارانی که هم قصد خرید افطاری و هم انجام کار خداپسندانه دارند از ما خریداری می کنند.

 

کیوان در ادامه تصریح کرد: از طریق همین درآمدها توانستیم در بیمارستان کودکان بندرعباس یک بخش ۵۸۰ متری خون و سرطان اطفال بسازیم و به کمک مردم تجهیز نماییم و در حال حاضر این کودکان در این بخش درمان می شوند. مهمترین دغدغه ی ما در کنار درمان بچه ها داشتن یک فضای فیزیکی مناسب بود که خوشبختانه با تجهیز و تأسیس این بخش یکی از دغدغه های سنگین ما رفع شد.

 

 

مدیریت موسسه ساحل خلیج فارس در ادامه گفت: ما از نقاط دیگر کشورمان مانند سیستان و بلوچستان، استان فارس، جنوب کرمان پذیرش بیمار داریم و لازم بود بخشی کاملا تخصصی در اختیار این کودکان بگذاریم. با توجه به اینکه تعداد بیماران ما روز به روز افزایش دارد و هزینه درمان هم بسیار بالاست، درآمد ما درآمد زیادی نیست و مخصوصا در تابستان درآمد به علت گرما کاهش چشمگیری دارد، اگر کسی پیشنهادی دارد و حتی توانایی در اختیار گذاشتن فضای ثابتی را برای این کار دارد می توانند به ما برای راه اندازی بازارچه و کمک به این کودکان همراهی نمایند.

 

 

وی افزود: یکی از طرح های متفاوتی که برای کسب درآمد داشتیم، طرح عروسک های دختلو بود که در حال حاضر هم برای فروش داریم. عروسک هایی که در دوران کودکی با پارچه ساخته می شد که خانم گلشا نیکنام طرح جدیدی را دادند و خانوم ملوک حیدریان عروسک ها را برای ما ساختند و برای فروش ارائه نمودند.

 

 

صدیقه کیوان در پایان با اشاره به سایر فعالیت های این موسسه گفت: در مهرماه هفته مبارزه با سرطان طرح پیشگیری از سرطان را در مدارس استان از جمله؛ بندرعباس، قشم، درگهان، رمچاه، بندر خمیر برگزار کردیم و تعداد بالایی را آموزش دادیم و در کنار این اطلاع رسانی و آموزش،قلک هایی را در طرح قاصدک به کودکان دادیم تا آنها نیز از همین سن در کارهای خداپسندانه مشارکت نمایند و یک نوع فرهنگ کمک به هم نوعان در این عزیزان شکل بگیرد که خداراشکر این کار هم با استقبال خوبی روبرو بود و ما تصمیم داریم پول هایی که از طریق این قلک ها جمع آوری می شود را به خریداری دستگاه هایی که برای این بخش تازه تأسیس لازم است اختصاص دهیم.

 

انتهای پیام/