لفظ «امام» نخستین بار چگونه به آیتالله خمینی نسبت داده شد؟
یک فعال انقلابی اهل هرمزگان میگوید: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، امامخمینی(ره) با لفظ آیت الله خمینی یاد میکردند و برای نخستین بار حجتالاسلام روحانی … محمد رزم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری هرمز، اظهار کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، امامخمینی(ره) با لفظ آیت الله خمینی یاد میکردند و برای […]
یک فعال انقلابی اهل هرمزگان میگوید: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، امامخمینی(ره) با لفظ آیت الله خمینی یاد میکردند و برای نخستین بار حجتالاسلام روحانی …
محمد رزم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری هرمز، اظهار کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، امامخمینی(ره) با لفظ آیت الله خمینی یاد میکردند و برای نخستین بار حجتالاسلام روحانی، رییسجمهور کنونی کشورمان از ایشان بعنوان«امام» یاد کرد و بکار بردن این لفظ شایسته، ماندگار شد.
وی با اشاره به اینکه«شاید کسی باور نکند که در سال ۴۲ بسیاری از مردم در بندرعباس و سایر نقاط هرمزگان، مقلد امامخمینی(ره) بودند، افزود: لفظ امام، در سال ۵۶ توسط رییسجمهور کنونی کشورمان به کار رفت و ماندگار شد.
این فعال انقلابی هرمزگان با اشاره به برخی از فعالیتهای هرمزگانیها پیش از انقلاب اسلامی، اظهار کرد: حاج آقای انواری، مرحوم مظفری، حاج آقای نحوی و بسیاری دیگر از بزرگان انقلاب در استان هرمزگان کار هدایت مردم دراین خصوص را بر عهده داشتند.
وی با بیان اینکه مرحوم مظفری نقش بسیار موثری در تحرکات انقلاب اسلامی در استان هرمزگان داشت، بیان کرد: برگزاری جلسات متعدد دعا و قرآن باحضور اساتید مجربی که مرحوم مظفری از شهرهای مختلف و خصوصا قم دعوت میکرد، نقش موثری در پیشبرد اهداف موردنظر داشت.
رزم با بیان اینکه آیت الله مکارم شیرازی و بسیاری دیگر از مراجع تقلید کنونی، از جمله افرادی بودند که برای روشنگری و تبلیغ به هرمزگان دعوت میشدند، ادامه داد: برای آگاهی بخشی به مردم، بزرگان انقلاب استان هرمزگان از روحانیون سرزنده، شجاع و نترس استفاده میشد.
این فعال انقلابی هرمزگان اضافه کرد: شناسایی دانشآموزانی که پیشینه انقلابی و مذهبی دارند نیز بصورت جدی در دستور کار سرشاخههای انقلاب، در استان هرمزگان قرار داشت.
وی گفت: آقای زائری به گونهای روی بچههای فعال انقلابی کار میکردند که ما در مقابل مارکسیستها واکسینه شویم و حتی بتوانیم در برخی از محافل سخنرانی کنیم.
رزم خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای مختلف در اطراف بندرعباس و اجرای برنامههای فرهنگی مختلف نیز از دیگر روشهای جذب و تقویت دانشآموزان انقلابی بود و این اقدام در برابر کارهای ضدفرهنگی و اردوهای فسادی که رژیم برگزار میکرد، بسیار تاثیرگذار بود.
وی افزود: از طرفی دیگر نیز کسانی که به حد قابل قبولی رسیده بودند و از همه جوانب تقویت شده میشدند، برای برگزاری جلسات کوچکتر درنظر گرفته میشدند و همان افرادی که تعلیم دیده بودند، زمینهساز برگزاری محافل کوچکتر میشدند.
این گفتگو در بخش های بعدی ادامه دارد …