لزوم شناخت امام به عنوان یک تکلیف حتمی و نجات بخش
حجت الاسلام جعفر پور گفت: شناخت امام به عنوان یک تکلیف حتمی و نجات بخش، لازم است و آنان که امام خود را نشناسند و از امام شایسته و بر حق تبعیت نکنند، به گمراهی خواهند افتاد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ حجتالاسلام والمسلمین مجید جعفر پور کارشناس دینی اعزامی از دفتر تبلیغات اسلامی از شهر مقدس قم در حاشیه دوره آموزشی امام شناسی ویژه روحانیون و طلاب پارسیان در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: از شناخت های لازم، مفید، کاربردی و تعیین کننده، «شناخت امام» است.
وی افزود: در فرهنگ اسلامی و نگاه شیعی، «امامت»، تداوم خط «رسالت» است و «امام» به عنوان وصی و جانشین «پیامبر»، نقش مدیریت جامعه و هدایت مسلمانان و تربیت نفوس مؤمنان و اجرای احکام قرآن و دفاع از اسلام و تبیین خط راستین مکتب و مقابله با تحریف ها و انحراف ها و بدعت ها را بر عهده دارد.
کارشناس دینی اعزامی از تبلیغات اسلامی قم ادامه داد: این که پس از پیامبر(ص)، چه کسی باید عهده دار «خلافت» باشد و مردم تکلیف دارند از چه کسی و با کدام شاخصه ها و اوصاف، فرمان برداری کنند، مسئله ای مهم و سرنوشت ساز است. به همین دلیل شناخت چنین کسی لازم است. از این رو در روایات متعدد بر ضرورت «امام شناسی» تأکید شده است. رسول خدا(ص) فرموده است: «من مات و هو لا یعرف امامه مات میته جاهلیه؛(۱) هر کس بمیرد، در حالی که امام خود را نمی شناسد، به مرگ جاهلیت مرده است.»
حجت الاسلام جعفر پور گفت: بنابراین شناخت امام به عنوان یک تکلیف حتمی و نجات بخش، لازم است و آنان که امام خود را نشناسند و از امام شایسته و بر حق تبعیت نکنند، به گمراهی خواهند افتاد.
وی در ادامه به بحث اختلافی بین اهل سنت با تشیع در مورد خلافت و جانشینی پیامبر اشاره کرد وگفت ، اختلاف اساسی تشیع و تسنن در مساله امامت بعد از پیامبر (ص) این است که تشیع معتقد است خلافت و امامت از طرف خداوند انجام می گیرد ولی اهل تسنن نظر خلاف دارند و عنوان می کنند خلافت و امامت بعد از پیامبر مردمی است یعنی هر کس مردم انتخاب کردند بعنوان جانشین و وصی پیامبر(ص) است.
کارشناس دینی اعزامی از تبلیغات اسلامی قم با بیان اینکه اصلاح امور جامعه با اصلاح فکر انسانها صورت میگیرد، اظهار داشت: هیچ اصلاحی در جامعه اتفاق نمی افتد، جز با تبلیغ مناسب، بنابراین رسالت سنگینی به عهده مبلغان است.
جعفر پور در ادامه به برخی بایستههای مهم تبلیغی اشاره کرد و افزود: بخشی از بایستهها از نظر محتوای تبلیغ و بخشی از منظر مبلغ مورد توجه است.
وی گفت: مبلغان دینی باید عزت نفس و نیت خالص داشته باشند، نیت باید خالصانه باشد و نگاه مبلغ این باشد که رسالت و مسئولیت خود را به انجام برساند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰