لزوم احتیاط در ترددهای دریایی به دلیل شرایط نامناسب جوی دریایی /پیش بینی وزش باد نسبتأ شدید و پدیده گرد و خاک و مواج شدن دریا/کاهش میدان دید افقی
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: خروجی نقشه ها و مدل های هواشناسی برای روزهای آینده بیانگر ناپایداری وضعیت جوی و دریایی است که موجب اختلال در تردد های دریایی در مناطق ساحلی و فراساحلی، آسیب به شناورهای سبک و تورهای صیادی خواهد شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛مهرداد حسن زاده ضمن اعلام این خبر افزود: طبق اعلام هواشناسی وزش باد شدید شمال شرقی تا حداکثر ۴۸ کیلومتر در ساعت(۲۶نات)، افزایش ارتفاع موج تا ۱۲۰سانتیمتر(۴پا)، احتمال گردوخاک و کاهش دید افقی را طی روزهای سه شنبه و پنج شنبه خواهیم داشت.
وی به منطقه های تحت تاثیر این سامانه جوی اشاره کرد و گفت: این سامانه بر مناطق دریایی استان بویژه تنگه ی هرمز و جزایر شرقی استان مانند بندرعباس ، قشم ، جزیره لارک هنگام،سیری، ابوموسی و تنب بزرک و کوچک تاثیر خواهد گذاشت.
حسن زاده به توصیف سامانه مورد انتظار پرداخت و بیان کرد: سامانه پرفشار از تاریخ سه شنبه ۱۸ آبان ماه تا پنج شنبه ۲۰ آبان ماه سال جاری فعال خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: وزش باد نسبتاً شدید شمال شرقی در محدوده ۳۰ تا ۳۶ کیلومتر در ساعت همراه با گردوخاک از جمله پیش بینی های هواشناسی استان در پی ورود این سامانه جوی است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اضافه کرد: گرد و غبار ،کاهش موقتی دید افقی از دیگر وضعیت مخاطره آمیز این سامانه است.
وی تاکید کرد: این سامانه همچنین مناطق شرقی و مرکزی ( بندرعباس، میناب ، رودان و قشم ) را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
وی با اعلام وضعیت هشدار از هم استانی عزیز خواست که با توجه به مواج شدن تنگه هرمز در ساعات صبح تا ظهر از تردد دریایی خودداری کنند، تمهیدات لازم در خصوص ترددد های شناورهای مسافربری و سبک صورت پذیرد.
حسن زاده خاطر نشان کرد: با توجه به افزایش سرعت باد و احتمال وقوع گرد و خاک، هم استانی های عزیز از تردد غیر ضرور در ساعات صبح تا ظهر در مناطق شرقی و مرکزی استان خودداری کنند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰