فوستر و تیاری دسرهایی سرطان زا با محبوبیت هرمزگانی
+ پ -
فوستر و تیاری دسرهایی سرطان زا با محبوبیت هرمزگانی

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به عادت غلط مصرف فوستر ، تیاری در ایام ماه مبارک رمضان گفت: فوستر ، تیاری و کرم کارامل ها دارای رنگهای غیر قابل مصرف و سرطانزا نظیر “E- 211 و E- 224 ” است لذا از مصرف آن جدا خودداری نمایید.

مریم نوروزیان ،مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز با بیان اینکه در ایام مبارک ماه رمضان روزه داران برای حفظ سلامت خود و خانواده نکات بهداشتی را در این ماه رعایت نمایند،گفت:ظروف فوم و پلاستیکی به دلیل غیر بهداشتی بودن و تجزیه در اثر حرارت باعث تجزیه شدن مونومرهای سرطانزا شده که در مواد غذایی و آشامیدنی حل می شود لذا از خرید آش وحلیم در این ظروف خودداری کنید.

 

وی افزود: از خرید آش و حلیم ، زولبیا ، بامیه و شیرینجات از دستفروشان و اماکنی که فاقد مجوز بهداشتی باشند، خودداری نمایید چرا که تهیه زولبیا و بامیه باید در شرایط کاملا بهداشتی و با استفاده از روغن های با ترانس پایین انجام گردد.

 

نوروزیان اظهار کرد:در محل های نامطمئن استفاده از روغن های با ترانس بالا و روغن های دارای پر اکسید بالا و نیز حرارت بیش از حد و نهایت تولید سم آکرولین که در مواد غذایی باعث مسمومیت و سرطانزای ۱۰۰درصد را در برخواهد داشت پس از خرید اینگونه مواد غذایی خود داری نمایید.

 

وی با اشاره به مصرف محصولات خارجی همچون فوستر ، تیاری در استان عنوان کرد:مصرف فوستر ، تیاری و کرم کارامل های به دلیل داشتن رنگ های غیر قابل مصرف و سرطانزا نظیر ” E-102 “ممنوع است لذا از موادی که دارای رنگهای غیر قابل مصرف و سرطانزا نظیر “E- 211 و E- 224 ” جدا خودداری نمایید.

 

انتهای پیام/م

fff
دیدگاه ها

لطفا پیش از ثبت دیدگاه قوانین زیر را مطالع بفرمایید.

  • دیدگاه خود را مرتبط با همین خبر بنویسید.
  • از توهین بر اشخاص و ادیان پرهیز کنید.
  • تکمیل تمامی فیلدها الزامی می باشد.
  • دیدگاه شما پس از بررسی و تائید نمایش داده خواهد شد.

fff fff


شبکه اجتماعی سلام نشر خبر دانو اول خبر fff