فرهنگسازی در استفاده بهینه از منابع آبی و خاکی راهگشای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی است/سرمایه گذاری ۴۵۰میلیارد ریالی در بخش کشاورزی
مدیر جهادکشاورزی جاسک گفت: فرهنگسازی در استفاده بهینه از منابع آبی و خاکی و جلوگیری از اسراف در کشاورزی، راهگشای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی است که بر این اساس امسال از ۱۰۰۰هکتار از سطح زیر کشت هندوانه باعث اتلاف آب میشد کاسته و این مقدار رابه کشت نخیلات اختصاص دادیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛مختار حدیدی مدیر جهادکشاورزی جاسک در گفتگو با مکران نیوز و با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل گفت: اقتصاد مقاومتی یک شعار نیست بلکه فرمانی است که باید اجرا شود.
وی بیان کرد: عزم خودکفایی و تولید و تخصص اگر با حرکت جهادی و الزاماتی چون سرعت، مقاومت، بصیرت و اخلاص همراه شود، به آنچه میخواهید، بیش از گذشته خواهید رسید.
حدیدی اظهار کرد:در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و با توجه به اینکه کشاوری در این مسیر پیشگام است در قالب سطوح زیر کشت محصولات در جاسک یک هزار و ۵۰۰ نفر بصورت مستقیم و ۴ هزار و ۵۰۰ نفر غیر مستقیم اشتغال زایی صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه این سازمان یکی از سازمان های اساسی و اصلی در تولید مواد غذایی است تاکید کرد: مجموعه این اداره برای سالم سازی محصولات کشاورزی شهرستان تلاش زیادی صرف کنند.
مدیر جهادکشاورزی جاسک اظهار کرد: تلاش های خوبی در حوزه کشاورزی شهرستان صورت گرفته و باید با هم افزایی با رسانه ها این اقدام ها منعکس شود.
وی ادامه داد: رشد و شکوفایی تمام توانمندی های بخش کشاورزی که یکی از ظرفیت های مهم شهرستان است توسعه پایدار و اشتغالزایی را به دنبال خواهد داشت.
حدیدی افزود: اگر استعدادهای کشاورزی جاسک را بتوانیم در مسیر درست هدایت کنیم شاهد پیشرفت و شکوفایی شهرستان خواهیم بود.
وی با تاکید بر تقویت بخش کشاورزی جاسک تصریح کرد: خاک حاصلخیز، منابع آبی، دانش کشاورزی و بسترهای لازم برای رونق کشاورزی در شهرستان فراهم است و باید این بخش هرچه بیشتر تقویت شود.
مدیر جهادکشاورزی جاسک با اشاره به اجرای اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی گفت: در شهرستان جاسک با اجرای طرح اصلاح الگوی گشت توانستیم سطح زیر کشت شهرستان را از۲ هزار و ۵۰۰ هکتار به بیش از۴ هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش دهیم و همچنین حجم سرمایه گذاری درحوزه کشاورزی جاسک در سال ۹۴ حدودا ۴۵۰ میلیارد ریال بوده که بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال ارزش افزوده ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: درسال گذشته در دشت جگین جاسک را از کشت تک محصولی خارج و برای اولین بار محصولاتی نظیر سیب زمینی، گندم،ذرت،یونجه کشت گردید .
حدیدی افزود: با هدف افزایش بهره وری از منابع آب و جلوگیری از اتلاف به میزان ۲۵۰۰ هکتار از زمین های باغی و زراعی شهرستان با اصلاح روش آبیاری از غرقابی به آبیاری قطره ای تبدیل شده است.
انتهای پیام/ی