تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز

کد خبر : 64688
تاریخ انتشار:یکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

غـــذا و دســـر ها با نام هــای عجیـــب

هرچند تکنیک و محصولات صنعتی آلمان جای بحث ندارند، اما دست ‌پخت آلمانی‌ها با دو جبهه سازش‌ناپذیر مخالف و موافق روبرو است. در این میان غذاها و دسرهای آلمانی‌هم هستند که نام‌های عجیب و غریبی دارند.   سگ سرد (Kalter Hund) سگ سرد نام یک دسر آلمانی است. این دسر از بیسکویت و کاکائو به […]

غـــذا و دســـر ها با نام هــای عجیـــب

http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/01.jpg

http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/02.jpg

موکه فوک (Muckefuck)

قبل از اینکه این واژه بخصوص بخش پایانی آن انگلیسی‌دان‌ها را به بیراه بکشاند، باید گفت که موکه فوک چیزی نیست جز نوعی نوشیدنی شبیه قهوه که ریشه آن به زبان فرانسه “Mocca faux” باز می‌گردد که در واقع همان “قهوه تقلبی” است و دوران جنگ فرانسه و آلمان در سال ۱۸۷۰ وارد فرهنگ نوشیدنی آلمانی‌ها شده‌ است. موکه فوک از انواع مختلف غلات تهیه می‌شود.
http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/03.jpg

نیش زنبور (Bienenstich)

جای تعجب است که بر روی کیک بادام با کرم وانیلی نام نیش زنبور گذاشته شده است. می‌گویند وقتی در قرن ۱۵ میلادی حاکم شهر لینتس، در ساحل رود راین قصد حمله به شهر همسایه یعنی آندرناخ را داشته، سربازانش مورد حمله زنبورها قرار گرفته و گریخته‌اند. مردم شهر اندرناخ نیز به شادمانی این پیروزی کیکی پخته ‌و نام نیش زنبور را بر آن نهاده‌اند.
http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/04.jpg

ماول‌تاشه (Maultasche)

غذای سنتی مردمان جنوب آلمان. می‌گویند این غذا توسط کشیشان در صومعه شهر ماول‌برون در قرون وسطی ابداع شده است. کاتولیک‌ها در ایام روزه‌داری از خوردن گوشت منع شده‌اند. کشیشان این صومعه غذای گوشت‌دار را در لای خمیر پنهان می‌کردند تا دیده نشود چه می‌خورند. بعدها با رسوا شدن ماجرا مردم برای ماول تاشه با طعنه از واژه “نارو به خدا” استفاده می‌کردند. برخی نیز تقصیر را به گردن پروتستان‌ها می‌اندازند.
http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/05.jpg

زمین و آسمان (Himmel und Ääd)

این غذای سنتی مردمان حاشیه راین است که از سیب زمینی و سیب درختی تشکیل شده است. در گویش راینلند واژه (Ääd) همان زمین یا به زبان آلمانی (Erde) است. منظور از هیمل (Himmel) یا آسمان همان سیب درختی است. جهنم (Höll) و یا همان (Hölle) نیز سوسیس جگر است که این غذا اضافه می‌شود.
http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/06.jpg

شوالیه فقیر (Armer Ritter)

آنچه که در آمریکا به آن “نان توست فرانسوی” گفته می‌شود، با چاشنی رومانتیسم آلمانی همراه شده و نام “شوالیه فقیر” را گرفته است. برای تهیه آن، نان باقی مانده از یکی دو روز گذشته را به درون ترکیبی از شیر، تخم مرغ، شکر و وانیل غلطانده و سپس با کره سرخ می‌شود. نام شوالیه فقیر یادگار دوران قرون وسطی است، زمانی که اشراف گوشت می‌خوردند و عامه مردم باید به نان بسنده می‌کردند.
http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/07.jpg

نصف خروس (Halver Hahn)

خارجی‌هایی که در شهر کلن آلمان “هالور‌هان” (Halver Hahn) سفارش بدهند، از آنچه که روی میز قرار می‌گیرد متعجب می‌شون: نان، کره، پنیر، خیارشور به همراه سس خردل. می‌گویند فردی نان و پنیر سفارش داده و یک پرس نان کامل دریافت کرده. او با گویش کلنی‌ها گفته: «اما من فقط نصف (نان) می‌خواستم». هرچند پنیر با نصف نان در شهر کلن جا افتاد اما غیر کلنی‌ها “halve han” را اشتباها نصف خروس می‌فهمند.
http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/08.jpg

تیلیت کارمندی (Beamtenstippe)

تیلیت کارمندی در واقع غذای کامل نیست. بلکه یک سس است که با پوره سیب‌زمینی سرو می‌شود. واژه “Stippen” در گویش برلینی‌های یعنی تیلیت کردن. در گذشته این غذای فقرا بوده و کارمندان دولت نیز وضع خوبی نداشتند. در این سس، غذاهای باقی‌مانده تیلیت می‌شد.
http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/09.jpg

بستنی اسپاگتی (Spaghettieis)

یکی از بستی‌های مورد علاقه آلمانی‌هاست. این بستنی فقط شبیه اسپاگتی است و هیچ قرابتی با آن ندارد. برای تهیه آن، بستنی آماده را با فشار از ظرف فلزی سوراخ‌داری رد می‌کنند تا بستنی به صورت رشته درآید. سس آن هم شربت توت فرنگی است. بر روی اسپاگتی واقعی پنیر هم ریخته می‌شود. بر روی بستنی اسپاگتی پودر نارگیل ریخته می‌شود تا شباهت این بستنی با اسپاگتی کامل شود.
http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/10.jpg

معده خوک ماده (Saumagen)

هلموت کهل، صدر اعظم اسبق آلمان عاشق این غذا است. جالب اینکه او از بسیاری از سیاستمداران عالی‌رتبه جهان با “زاوماگن” پذیرایی می‌کرد. این غذا با سیب‌زمینی، گوشت، نمک، فلفل و ادویه‌جات آماده شده و سپس درون معده خوک ماده پخته می‌شود. گفته می‌شود غذای سنتی منطقه فالس قبلا غذای روستائیان بوده است که پایش به محافل دیپلماتیک باز شده است.
http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/11.jpg

پاچه (Eisbein)

این غذا از گوشت پاچه خوک تهیه می‌شود. اما ربط آن با (Eis) یا یخ چیست؟ در گذشته از استخوان ساق پای خوک در قسمت زیر کفش پاتیناژ برای سر خوردن روی یخ استفاده می‌شده است.
http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/12.jpg

مارش در گایسبورگ (Gaisburger Marsch)

مارش یا قدم‌رو در گایسبورگ، چیزی نیست جز یک نوع خورش. در قرن ۱۹ میلادی دانشجویان دانشکده افسری در شهر اشتوتگارت علاقه زیادی به این غذا داشتند که در یک کافه در گایسبورگ فروخته می‌شد. از آنجایی که دانشجویان از محل پادگان تا کافه را به حالت قدم‌رو و یا مارش نظامی طی می‌کردند، نام این غذا به مارش در گایسبورگ شهرت یافت.
http://mj6.persianfun.info/img/92/6/Food-Names/13.jpg

برچسب ها:
لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=64688
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,264 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

بین الملل