عیادت و تجلیل خانواده شهدای سیریک

بمناسبت هفته دفاه مقدس احمد جمالدینی فرماندار شهرستان سیریک ، به همراه عباسی معاون فرماندار ، سنجری بخشدار بمانی ، جهان الدینی ، کریمی نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از مسئولان ، بسیجیان و پاسداران از ۱۱ خانواده معظم شهدای شهرستان ضمن سرکشی و عیادت تجلیل کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ به نقل از آذینی ، احمد جمالدینی ، فرماندار شهرستان سیریک گفت: تجلیل و تکریم خانواده معظم شهدا را شکرانه سرمایه ارزشمند ایثار و شهادت در جامعه دانست و احترام و تکریم خانواده های شهدا و ایثارگران را یکی از شاخص های اصلی سبک زندگی اسلامی برشمرد.

فرماندار شهرستان سیریک افزود:در پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حریم اهل بیت(ع)، عرصه علمی و بسیاری از حوزه‌های مختلف نقش شهدا و حضور بی بدیل آنها انکارناپذیر است.

وی با اشاره به اینکه شهدا به همه جامعه تعلق دارند و مایه افتخار و مباهات ملت شریف ایران هستند، اظهار کرد: شهدا در مقام شفاعت هستند و اولین کسانی را که شفاعت می‌کنند خانواده آنهاست.

وی جایگاه خانواده شهدا و به ویژه والدین شهدا را نزد خدا خاص و باعظمت دانست و افزود: شهیدان جان خود را فدا کردند تا امروز کشور ما امنیت و آرامش داشته باشد و باید قدردان خانواده شهدا باشیم.

انتهای پیام/