عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: پائینترین رتبه بهداشت و درمان کشور متعلق به شرق هرمزگان است
نماینده حوزه انتخابیه شرق هرمزگان و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: پائینترین رتبه بهداشت و درمان کشور متعلق به شرق هرمزگان است. به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز، سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی صبح امروز در جمع دانشجویان در میناب وقایع ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ را حرکتی در پس کودتای ۲۸ مرداد […]
نماینده حوزه انتخابیه شرق هرمزگان و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: پائینترین رتبه بهداشت و درمان کشور متعلق به شرق هرمزگان است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز، سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی صبح امروز در جمع دانشجویان در میناب وقایع ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ را حرکتی در پس کودتای ۲۸ مرداد و سقوط دولت مصدق دانست و با تشریح این واقعه و درگیری نیروهای ستمشاهی و شهادت دانشجویان در دانشگاه تهران به معرفی نقش و جایگاه دانشجو در کشور پرداخت و گفت: رسالت دانشجو آگاهی بخشی به جامعه و انجام اقدام مناسب در زمان مناسب است.
وی ادامه داد: قشر دانشجو باید پا در رکاب ولایت و در هر عرصه با بصیرت باشد.
نماینده مردم میناب، رودان، جاسک ،سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اوضاع کنونی میناب و شرق هرمزگان از اختلاف، عدم توافق و درک مشترک در مسایل عمومی بهعنوان علل اصلی عقب ماندگی شهرستانهای شرق هرمزگان نام برد و افزود: سرعت توسعه و پیشرفت در بسیاری از مناطق که از تاریخ کمتری نسبت به میناب برخوردار هستند بیشتر است.
هاشمی نخل ابراهیمی؛ جو سیاسی حاکم در شرق هرمزگان را آرام دانست و افزود: اکنون همه به این نتیجه رسیدهاند اتحاد و همبستگی مشکلات را حل میکند.
وی همچنین به تشریح برخی اقدامات صورت گرفته از زمان آغاز فعالیتش به عنوان نماینده مردم در خانه ملت پرداخت و ادامه داد: از زمان تبلیغات تاکنون سعی کردهام ارتباط و تعامل با احزاب، گروهها، رقبا و اقشار مختلف را حفظ کنم.
نماینده حوزه انتخابیه شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با تعامل و همراهی مسئولان تمام تلاش خود را برای پیشرفت و توسعه منطقه به کار گرفتهام.
هاشمی نخل ابراهیمی مشکلات اساسی در روستاهای میناب را در بخشهای آب، برق، راه، آموزش و کشاورزی ذکر کرد و افزود: در برخی مناطق روستایی شرق استان هر شش ماه یکبار به وسیله تانکر آبرسانی میشود.
وی در ادامه سخنان خود نمره شرق هرمزگان در حوزه بهداشت و درمان را ضعیف اعلام کرد و اظهار داشت: طبق بررسیهای صورت گرفته، شرق هرمزگان پائینترین رتبه بهداشت و درمان کشور را دارد.
نماینده مردم میناب، رودان، جاسک ،سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی عدم توسعه یافتگی حوزه انتخابیه خود را عاملی برای تلاش بیشتر در راستای اعتماد مردم ذکر کرد و گفت: سئوال و تذکر از وزارتخانهها و پیگیری و مطالبه از طریق استانداری، شورای برنامهریزی استان و فرمانداریها تنها بخشی از اقدامات صورت گرفته در راستای سرعت بخشیدن به توسعه منطقه است.
وی اظهار امیدواری کرد: با افتتاح خط آبرسانی جگین به جاسک و جاسک به بشاگرد مشکل آب بیشتر مناطق برطرف شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی همچنین از جذب ۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه و تقویت شبکه برق روستایی حوزه شرق هرمزگان خبر داد و افزود: این میزان اعتبار با پیگیریهای صورت گرفته از وزارت نیرو جذب و به سیستم برقرسانی استان تزریق شده است.
هاشمی نخل ابراهیمی در ادامه گفت: اگر سیستم اداری شرق استان تکمیل شود و پستهای اداری در اختیار نیروهای توانمند و متخصص پنج شهرستان قرار گیرد بخش قابل توجهی از جمعیت افراد بیکار در حوزه انتخابیه شرق کاهش مییابد.
وی توسعه علمی و دانشگاهی را از نیازهای اساسی در راستای تربیت نیروی توانمند برای اداره امور اجرایی منطقه دانست و اظهار داشت: راهاندازی دانشگاه جامع میناب و آغاز به کار دانشگاه علوم پزشکی شرق هرمزگان از مهرماه آینده و تکمیل فضاهای آموزشی دانشگاه آزاد در شهرستانهای میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد از مهمترین برنامههایی است که با جدیت در حال پیگیری است.
فارس