تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز

کد خبر : 324253
تاریخ انتشار:یکشنبه ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۲| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

صید ماهی متو در غرب هرمزگان+ تصویر

ماهی متو لذیذترین و سنتی‌ترین غذای جنوبیان است که برای تهیه مهیاوه، بله ماهی و سور استفاده می‌شود و به کشورهای حوزه خلیج فارس و استان‌های جنوبی کشور صادر می‌شود.

صید ماهی متو در غرب هرمزگان+ تصویر

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ ریز ماهی «متو» یکی از انواع آبزیانی است که طرفداران بی شماری در هرمزگان و جنوب کشور دارد. این ماهی بسیار کوچک، پس از صید خشک می‌شود و به دیگر نقاط کشور از جمله استان فارس، بوشهر، سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان صادر می‌شود.

 

این ماهی در بین مردم کشورهای حوزه خلیج فارس نیز طرفداران پر و پا قرصی دارد و چاشنی بسیاری از غذاها از جمله مهیاوه، بله ماهی، سور و… می‌باشد.

 

در دوران گذشته این ماهی بر روی شن‌های کنار ساحل خشک می‌شد اما با توجه به چسبیدن شن‌های ساحل به آن در حال حاضر پلاستیک‌های مخصوصی زیر آن پهن می‌شود تا به صورت کاملا بهداشتی خشک شود.

 

البته زیر و بالا کردن ماهی متو موضوعی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت و برای یکدست خشک شدن لازم است تا ۱۰ روز به صورت روزانه زیر و بالا شود.

_J8A7159

_J8A7162

_J8A7163

_J8A7170

_J8A7173

_J8A7175

_J8A7181

_J8A7185

_J8A7113

_J8A7115

_J8A7118

_J8A7120

_J8A7122

_J8A7126

_J8A7135

_J8A7140

انتهای پیام/ی

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=324253
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,222 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

بین الملل