سکوت منفعلانه رسانه های غربی از حضور مردم ایران در ۲۲ بهمن تماشایی/ مرد میدان بودن و حضور در صحنه های مختلف از بزرگترین برکات انقلاب اسلامی است

امینی با اشاره به سکوت منفعلانه رسانه های غربی از حضور مردم ایران در ۲۲ بهمن تماشایی، مرد میدان بودن و حضور در صحنه های مختلف را از بزرگترین برکات انقلاب اسلامی عنوان کرد.

قاسم امینی پژوهشگر مسائل سیاسی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز با اشاره به سکوت منفعلانه رسانه‌های غربی از شکوه حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه با وجود بیماری کرونا اظهار کرد: درخصوص دلایل سکوت رسانه‌های غربی می‌توانیم از این باب بحث را آغاز کنیم که سکوت رسانه‌های غربی همواره یک سکوت تاکتیکی است، این سکوت نیز دلایل خاص خودش را دارد.

وی در ادامه افزود: مهم‌ترین دلایل آن حضور مستمر مردم ایران در جنگ رسانه ای، شناختی و ترکیبی است که دشمن از مدت‌ها قبل شروع کرده و ما در حال حاضر در این جنگ قرار داریم که این پروژه نیز پروژه ای از جنگ نرم است.

این پژوهشگر مسائل سیاسی هرمزگان همچنین به ویژگی های خاص جنگ نرم اشاره و تصریح کرد: تغییر نگرشها، رفتارها سلوک، روشها، تغییر در فرهنگ ها، ارزش ها و باورهای یک جامعه است.

امینی تاکید کرد: وقتی باورها، اعتقادات و ارزش‌های یک جامعه تغییر کند دشمن می تواند به آن جامعه رسوخ کند و کار خود را به پیش ببرد. دشمن نیز به دنبال همین است که بتواند با ایجاد شکاف، مشروعیت و مقبولیت نظام سیاسی
در بین مردم و جامعه را دچار اختلال، اضمحلال و فروپاشی کند و این نکته مهمی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی بیان کرد: با بررسی در طول دهه های قبل در می یابیم که این تاکتیک و استراتژی دشمن همواره در فعالیت‌ رسانه های شنیداری، دیداری رسانه‌های مجازی و غیر مجازی که دستاوردهای انقلاب اسلامی را کم جلوه می دهند.یکی از دستاوردهای

این پژوهشگر مسائل سیاسی هرمزگان ادامه داد: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، حضور مردم در عرصه های سیاسی، در تابستان و زمستان و حتی در شرایط سخت بیماری کرونا پای کار انقلاب اسلامی بودند و به صحنه آمدند و توانستند انقلاب اسلامی را از بحران ها و توطئه های مهمی عبور دهند. بعنوان مثال توطئه فتنه بزرگ سال ۸۸ ، اگر مردم پای کار انقلاب اسلامی نبودند و در میدان حضور نمی یافتند این اتفاق بزرگ رقم نمی خورد.

امینی اضافه کرد: نمونه‌های بارز حضور مردم در میدان در طول انقلاب می‌توان به مبارزه با منافقین خلق، جنگ تحمیلی و مهمتر از همه امروز در جنگ اقتصادی که امروزه با آن مواجه هستیم اشاره کرد، با وجود همه این جنگ ها، پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی ایران بدون حضور گسترده مردم امکان پذیر نبود و به هیچ وجه ممکن نبود انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی بتواند از این بحران‌ها و مشکلاتی که دشمنان به وجود آوردند عبور کند و این نیست مگر به برکت حضور مردم، این حضور، دستاوردی بزرگ است.

وی همچنین افزود: دشمن هرگز از این حضور و اینکه مردم پای کار انقلاب بودند و توانستند انقلاب رو به جلو ببرند خشنود نبوده و نیست، دشمن همیشه در تمام موضع‌گیری‌هایش به دنبال این بوده که حضور مردم در میدان های مختلف بعنوان یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی را بسیار پایین یا کم جلوه دهد یا به دلایل مختلف در پی تضعیف آن است.

این پژوهشگر مسائل سیاسی هرمزگان در ادامه گفت: این در حالی است که امروز قدرت برتر جمهوری اسلامی ایران همین بحث حضور و مردم در اقتصاد، در جنگ‌ها و همچنین در تحولات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی است.

امینی بیان داشت: تمام تلاش ملت ایران این است که باید از اختلافات و ایجاد شکافهای بیشتر اعم از شکاف‌های اجتماعی و فرهنگی، اقتصادی ، شکاف های قومی و قبیله ای پرهیز کنیم که دشمنان نتوانند از این شکاف‌ها و اختلافات بعنوان فرصت استفاده کند.

وی با تاکید بر تزریق روحیه خودباوری و آگاهی بخشی به نسل جوان ابراز داشت: جامعه ای پیشرفته خواهد شد و قادر است مشکلات خودش را با موفقیت پشت سر بگذارد که به خودباوری، امید و آگاهی به عنوان سه کلید مهم در حل این مشکلات و عبور از بحران ها دست یابد.

این پژوهشگر مسائل سیاسی هرمزگان گفت: درحال حاضر در یک جنگ شناختی و رسانه‌ای هستیم که از مهمترین تاکتیک‌های این جنگ جنگ رسانه‌ای، تمام تلاش دشمن برای کم جلوه دادن دستاوردهای نظام سیاسی جمهوری اسلامی و همچنین دستاوردهای انقلاب اسلامی و سپس ایجاد شکاف ها و برجسته نمودن نقاط ضعف و قصور ها و کوتاهی ها است که این یک حرکت تاکتیکی است برای از بین بردن اعتماد جامعه و مشروعیت نظام سیاسی بین مردم به عنوان مهمترین فاکتورها و آیتم هایی عامل پایداری نظام سیاسی است. بنابراین دشمن در جنگ رسانه ای این فاکتورها را مورد هدف قرار داده و درصدد از بین بردن آن است.

امینی با اشاره به وظیفه نیروهای انقلابی در برابر هجمه های دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی اذعان داشت: نکته نخست اینکه باید توجه داشته باشیم که در یک جنگ شناختی و جنگ ترکیبی و رسانه‌ای دشمن هستیم و دشمن به ما هجوم آورده است. در جنگ سخت، مرزهای جغرافیایی مورد هجوم قرار می‌گیرد و همه شاخک ها تیز و توجهشان جلب می‌شود، در جنگ نرم نیز همینطور است و باید توجه همگان را به این جنگ شناختی و نرم و رسانه‌ای جلب کنیم و این مستلزم این است که جهاد تبیین به خوبی صورت گیرد. جهادی که تبیین درست، صادقانه و منصفانه ای از موضوعات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی جامعه انجام شود.

وی در پایان تصریح کرد: روش تحلیلی که مقام معظم رهبری اشاره می‌کنند می تواند روش تحلیل خوبی باشد و در جهاد تبیین از آن استفاده کنیم، روش تحلیل رهبر معظم انقلاب بدین گونه است که علاوه بر بیان آسیب ها و مشکلات جامعه، دستاوردها را نیز تبیین می‌کنند و این موجب اعتماد مردم و عدالت در تبیین موضوع می‌شود که مخاطب می‌تواند به خوبی از ما قبول کند.

انتهای پیام/