سال ۱۴۰۰ باید سال دولت جوان و انقلابی باشد
امام جمعه شهرستان سیریک گفت: سال ۱۴۰۰ باید سال دولت جوان و انقلابی باشد و شعارش شعار رهبر و قاسم سلیمانی باشد و در عمل شعارش مرگ بر آمریکا و جیره خوارش باشد برای اینکه هرجا مقاومت کردیم دشمن پس رفت و هر جایی سازش کردیم و مذاکره کردیم میدان و صحنه را به دشمن واگذار کردیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛امام جمعه شهرستان سیریک با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب برای جوانان سیستان و بلوچستان گفت: دشمن قصد دارد بلای آنجلس را سر مردم ایران بیارد که همان تاکتیک شهوت بود.
حجت الاسلام و المسلمین محسن سالاری امام جمعه شهرستان سیریک افزود:در بستر خانواده باید فضای حیا و عفت خود را رعایت کنیم،دشمن حکومت رسول الله را با شهوت نابود کردند حکومت ما که از حکومت رسولالله بالاتر نیست باید مراقبت کرد.
وی اظهار کرد:بیش از ۲۰ میلیون وب سایت مستهجن زیر نظر آمریکا برای انحراف مسلمانان بویژه جوانان و خانوادهای ایرانی فعالیت می کنند و لازم و ضروری است که ما مواظب فرزندان و جامعه خود در برابر این تهاجم نرم دشمن باشیم.
امام جمعه شهرستان سیریک گفت: سال ۱۴۰۰ باید سال دولت جوان و انقلابی باشد و شعارش شعار رهبر و قاسم سلیمانی باشد و در عمل شعارش مرگ بر آمریکا و جیره خوارش باشد برای اینکه هرجا مقاومت کردیم دشمن پس رفت و هر جایی سازش کردیم و مذاکره کردیم میدان و صحنه را به دشمن واگذار کردیم.
سالاری در ادامه ابراز کرد: ماه شعبان ماه اهل تقوا است در مناجات شعبانیه آمده خدایا اگر من اهل محبت و رحمت نیستم ولی تو اهل بخشش و اهل رحمتی، به عمل من نگاه نکن به لطف و کرم خودت نگاه کن،شعبان ماه بارش رحمت الهی است پس نباید از درگاه خداوند نا امید باشیم .
خطیب نماز جمعه شهرستان سیریک اضافه کرد:مردم بدانند که ماه رمضان ،بسوی ما در حرکت است و به فرموده پیامبر ماه رمضان ماه مغفرت و برکت و رحمت است و ماه شعبان آتشفشان رحمت است،یعنی اگر با کسی مشکل شخصی داریم باید با رحمت با او برخورد کنیم.
امام جمعه شهرستان سیریک با اشاره به نامه ۵۳ امام علی به مالک اشتر که فرموده نسبت به مردم رحم کن افزود: تا رحم نکنی بهت رحم نمی کنند ،کسی که در این زمان عید و ایام تعطیلات وسایلی را انبار می کنند مطمئن باشند مورد رحمت و بخشش خداوند نمی شوند.
انتها پیام/ق
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰