تبلیغات تبلیغات تولید ایرانیتبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز

کد خبر : 366811
تاریخ انتشار:پنج شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۶:۵۱| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

ساده ترین غذای محلی هرمزگان

مهیاوه از ساده ترین نوع غذاهای محلی مردم هرمزگان تلقی می شود .

ساده ترین غذای محلی هرمزگان

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛به نقل از  پایگاه خبری زنان استان هرمزگان ؛استان هرمزگان با وسعت ۶۶۸۷۰ کیلو متر مربع ، به عنوان جنوبی ترین استان ایران بصورت باریکه ای از شمال غربی به سمت جنوب شرقی و در سواحل شمالی خلیج فارس بین مختصات جغرافیایی ۲۵ درجه و ۲۴ دقیقه تا ۲۸ درجه و ۵۷ دقیقه عرض شمالی و ۵۳ درجه و ۴۱ دقیقه تا ۵۹ درجه و ۱۵ دقیقه طول شرقی از نصف النهار گرینویچ واقع شده است .

در واقع استان هرمزگان از لحاظ وسعت هشتمین استان کشور شناخته می شود و تقریبا ۷ برابر بزرگتر از کشور لبنان است این استان از شمال و شمال شرقی با استان کرمان و از مشرق با استان سیستان و بلوچستان و از شمال غربی و مغرب نیز با استانهای فارس و بوشهر همسایه و جنوب آن را آبهای نیلگون خلیخ فارس و دریای عمان به طول تقریبی ۹۰۰ کیلومتر در بر گرفته است .

استان هرمزگان از نظر ویژگیهای آب و هوایی ، استان هرمزگان در نوار باریک ساحلی در عرض ۳۰ کیلو متر از ساحل دریا به خشکی دارای اقلیم گرم و مرطوب است و در مناطق شمال و شمال شرقی آن بخصوص نواحی کوهستانی شهرستان حاجی آباد از آب و هوای نیمه معتدلی برخوردار است و سایر نواحی استان در محدوده آب و هوایی گرم و خشک قرار دارد .

بطور کلی استان هرمزگان تحت تاثیر آب و هوای بیابانی و نیمه بیابانی بوده و دارای تابستانهای طولانی و زمستانهای کوتاه و ملایم است و تنوع آب و هوایی در استان سبب شده است که در چهار فصل سال محصولات متنوعی در مناطق کشت و برداشت شود از میوه های سردسیری نظیر انار و انگور گرفته تا میوه های گرمسیری همچون پرتقال ، انبه و موز که در چهار فصل سال برداشت می شوند .

مهیاوه از ساده ترین نوع غذاهای محلی مردم هرمزگان تلقی می شود ، این غذای محلی معجونی است مرکب از یک نوع ماهی ریز به نام متوتا و کوبیده دانه خردل و گشنیز و اندکی هم پوست نارنج و نمک می باشد .

مهیاوه را مخففا مهوه می نامند و بیشتر در موقع صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد البته سوراغ نیز یکی دیگر از غذاهای محلی ساده در هرمزگان محسوب می شود که هنوز هم طرفدارانی دارد .

نوعی ماهی کوچک ، گلک نوعی خاک سرخ ، پوست نارنج و نمک از دیگر مواد تشکیل دهنده این نوع غذا هستند .

مهیاوه از ساده ترین نوع غذاهای محلی مردم هرمزگان تلقی می شود ، این غذای محلی معجونی است مرکب از یک نوع ماهی ریز به نام متوتا و کوبیده دانه خردل و گشنیز و اندکی هم پوست نارنج و نمک می باشد .

مهیاوه را مخففا مهوه می نامند و بیشتر در موقع صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد البته سوراغ نیز یکی دیگر از غذاهای محلی ساده در هرمزگان محسوب می شود که هنوز هم طرفدارانی دارد .

نوعی ماهی کوچک ، گلک نوعی خاک سرخ ، پوست نارنج و نمک از دیگر مواد تشکیل دهنده این نوع غذا هستند .

انتهای پیام/م

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=366811
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,448 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

بین الملل