زنان جامعه اسلامی باید مطالبه گر باشند
حجت الاسلام انصاری راد با تاکید بر اینکه زنان جامعه اسلامی باید مطالبه گر باشند و تقویت روحیه مطالبه گری بیانگر رشد و تعالی جامعه زنان است، گفت: در گام دوم انقلاب اسلامی، زنان باید با مطالبه گری در موضوعات مختلف به دنبال یافتن پاسخی برای پرسش های ایجادشده در ذهن شان باشند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در حاشیه کرسی آزاد اندیشی مسائل زنان در حوزه دینداری و نقش آفرینی در حکومت اسلامی در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: برای پیشبرد اهداف دینی به ویژه به منظور اوج گیری اهداف مدنظر در گام دوم انقلاب اسلامی، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی، کارگاه های رشد و تعالی زنان در جامعه و بیان مشکلات و تنگناها و کاستی ها از ضروریات است.
وی افزود: همچنین برای تحقق گام دوم انقلاب نیازمند پرداختن به مباحث تربیتی مورد نیاز خانواده ها، تبیین حقوق و جایگاه زن و همچنین تحقق فرزندآوری و افزایش جمعیت به عنوان مطالبه جدی مقام معظم رهبری هستیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با تاکید بر اینکه زنان جامعه اسلامی باید مطالبه گر باشند، تصریح کرد: تقویت روحیه مطالبه گری بیانگر رشد و تعالی جامعه زنان است. در گام دوم انقلاب اسلامی، زنان با مطالبه گری در موضوعات مختلف به دنبال یافتن پاسخی برای پرسش های ایجادشده در ذهن شان باشند.
حجت الاسلام انصاری راد با بیان اینکه باید زمینه و فرصتی برای پاسخگویی به سوالات قشر زنان در جامعه فراهم شود، ابراز داشت: اساتید در رشته های مختلف باید با حضور در مجامع زنان، پاسخگوی سوالات و شبهاتی باشند که توسط دشمنان نظام و انقلاب اسلامی در ذهن زنان ایجاد شده است.
وی در ادامه گفت: شبکه های ماهواره ای دشمن سالهاست که در حوزه های اجتماعی، فرهنگی، اعتقادی از قبیل حجاب، پوشش، خانواده، تربیت فرزند و … شبهاتی را در اذهان عمومی به ویژه زنان القاء کرده اند و با طرح مباحث مختلف درکرسی های خود به دنبال القای ناکارآمدی نظام انقلاب اسلامی و عدم توانایی آن در پاسخگویی به نیازهای زنان است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان ادامه داد: این در حالی است که مبانی انقلاب اسلامی ایران مبتنی بر گفتمان ولایت و اصول قرآن کریم است و با بهره گیری از این مبانی محکم، پاسخگوی ده ها و حتی صدها شبهه در حوزه های مختلف خواهیم بود.
انصاری راد با بیان اینکه به منظور تحقق رشد و شکوفایی فکری و اندیشه ای می بایست نشست ها، جلسات و کارگاه ها را با محتوا مدیریت و تقویت شود، افزود: عصر برگزاری کارگاه های آموزشی به سبک و شیوه سابق سپری شده و باید با برگزاری نشست ها و کارگاه ها به سبک نوین، واقعیت و حقایق عینی پیگیری و پاسخ داده شود.
وی تاکید کرد: زنان جامعه اسلامی اعم از اهل تسنن و تشیع باید بیش از پیش در کنارهم باشند و بر اساس آیه شریفه «وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا» به عنوان یک اصل مشترک، باید با تبیین و احصاء مسائل، برای آن پاسخ مناسبی بیابند.
انتهای پیام/
وقتی در آیات قران تدبر میکنیم به این حقیقت می رسیم که زن و مرد از دیدگاه خداوند بکسانند،تلاش همه انبباء خصوصا نبی اکرم(ص)نیز بر این پایه استوار است که زن و مرد در محاسبات خداوندی یکسانند مگر در تقوا،پس اگر نابرابری باشد این است که بانوان مطالبه گر نیستند تا به مقام و جایگاه خود برگردند.