زبانی که دم از اختلاف میزند زبان شیطان است/شکر نعمت بعثت ،حفظ وحدت است
سالاری گفت: پیامبر اکرم(ص) در روز مبعث برگزیده شد و تنها جایی که خدا بر سر انسان منت گذاشته زمانی است که پیامبرش را از عرش به میان ما فرستاده،واختلاف افکنی در میان امت اسلامی، از ناحیه شیطان است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛امام جمعه شهرستان سیریک با اشاره به دیدار اعضای مجلس خبرگان با رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: جامعه اسلامی ما نیاز دارد مفاهیم اسلامی را ترجمه و عملیاتی کند که در زمان کرونا عملیاتی شد و نکته دوم ،از نظر امام خمینی (ره) زمان به تنهایی هیچ ارزشی ندارند.
امام جمعه سیریک افزود: مبعث پیامبر عظیم الشان اسلام باید بخاطر شرافت پیامبر گرامی داشته شود چون پیامبر در این زمان انتخاب و برگزیده شد و تنها جایی که خدا بر سر انسان منت گذاشته زمانی است که پیامبرش را برای ما از عرش به میان ما فرستاده ،پیامبر هم جان و جانان امت اسلام است.
سالاری ادامه داد: به گفته حضرت امام خمینی (ره) زبانی که دم از اختلاف میزند زبان شیطان است،شکر نعمت بعثت حفظ وحدت است.
وی اضافه کرد: پیرمرد سکته ی آمریکا می خواهد به ایران نشان بدهد که به برجام نافرجام برگردید اما آنها غافلند که چوب دانشمندان و جوانان غیور انقلابی ما پشت سرشان هست، امریکاییها کور خوانده اند به زودی به دست جوانان عراق و حشد الشعبی از منطقه خارج می شوند.
امام جمعه سیریک بیان کرد: امروز کمیته امداد حضرت امام(ره) نقشی بی بدیل در کمک به رفع فقر، اشتغالزایی و ساماندهی خانواده ایتام ،بی بضاعت و بی سرپرست داشته و اگر موسسه یا نهادی کمک کند رکن اصلی اینها باید کمیته امداد در جامعه باشد.
خطیب نماز جمعه شهرستان سیریک اضافه با اشاره به ۲۵رجب سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم (ع)، گفت: دوران بنی عباسی دوران پر خفقانی بود که امام کاظم(ع)در اول دوران این حکومت نو پا بودند،، مبارزه امام کاظم(ع) با بنی عباسی مبارزه عمیقی بود،امام کاظم(ع) تا اندازه ای در حکومت بنی عباس نفوذ داشت، که حتی خزانه دار خلیفه عباسی نفوذی امام بود.
امام جمعه شهرستان سیریک خاطرنشان کرد: شهید شاطری لبنان را بعد از جنگ ۳۳ روزه ساخت و با انتقال نرم افزار جمهوری اسلامی ایران ، و امروز امریکایی جنایتکار و همپیمانان نادان و بی عقل منطقه ای امریکا بدانند که ما با دعوت کشور عراق داریم میجنگیم نه مثل آنها بدون اجازه وارد یک کشور شویم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰