تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز همایش وحدت
سیاسی
کد خبر : 413349
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

رطب آلمهتری زینت بخش سفره های افطاری هرمزگانی ها شد

رئیس مرکز جهاد کشاورزی قلعه قاضی از آغاز برداشت رطب آلمهتری خبر داد وگفت : سطح زیرکشت نخیلات در این منطقه ۶۰۰هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح ۴هزار تن محصول برداشت شود.

رطب آلمهتری زینت بخش سفره های افطاری هرمزگانی ها شد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛انصاری، رئیس مرکز جهاد کشاورزی قلعه قاضی اظهار کرد: به دلیل رعایت بهداشت باغ ها واصول فنی تولید امسال نسبت به سال قبل ۵درصد افزایش دارد.

رئیس مرکز جهاد کشاورزی قلعه قاضی با بیان اینکه روستاهای گودو ،شهر کهنه ، برتمب  و قلعه قاضی از مناطق مهم تولید رطب هستند، بیان کرد: محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به استانهای تهران ، خراسان و فارس ارسال می شود.

انصاری افزود: آلمهتری ، نگار ، منگناس ، خنیزی زرد  و مرداسنگ از مهمترین ارقام کشت شد در این منطقه می باشند.

وی یاد آور شد: برداشت رطب در این منطقه در اوایل خرداد با ارقام زود رس آغاز و بابرداشت ارقام دیرس در اواخر پاییز به پایان می رسد.

 

انتهای پیام/

 

 

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=413349
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها
نظرات بینندگان
تعداد نظرات: بدون نظر
ارسال نظر





  • نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

یادداشت

گفتگو

بین الملل