راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی برای جوانان با استعداد مناطق محروم است
وزیر مسکن و شهرسازی در حاشیه کلنگزنی مجتمع آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بشاگرد گفت: راهاندازی دانشگاه در این منطقه محروم فرصتی برای دانشافزایی جوانان بااستعداد است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی صبح دوشنبه۲۶آبان۹۹ با حضور فریدون همتی استاندار هرمزگان، مجید مشکینی مشاور و نماینده تامالاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئتهای امنای استانی، احسان کامرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان و جمعی از مسئولان و مقامات سیاسی این استان کلنگ مجموعه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بشاگرد را به زمین زد.
اسلامی در حاشیه کلنگزنی این مجموعه، دانشگاه را ضرورتی اجتنابناپذیر برای مناطق کمتر توسعهیافته خواند و گفت: امیدواریم با راهاندازی این دانشگاه در مناطق کمتر توسعهیافته و محروم جوانان با کسب مهارت و علمآموزی موجب رشد و شکوفایی خود و منطقهشان شوند و مهارتهای کسب کرده خود را در راستای پیشرفت شهر خود به کار بگیرند.
وی با ابراز رضایت از راهاندازی دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه بشاگرد افزود: راهاندازی دانشگاه در این منطقه محروم فرصتی برای دانشافزایی جوانان بااستعداد است.
انتهای پیام/