دیدار جمعی از مسئولین با خانواده شهدا و جانبازان رودان +تصاویر
در آستانه فرا رسیدن دهه مبارک فجر جمعی از مسئولین شهرستان رودان با خانواده های شهداءو جانبازان شهرستان رودان دیدار کردند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛به نقل از رودان نیوز؛به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر،حجت الاسلام سید مهدی تاج زاد امام جمعه ،ابراهیم حسین زاده فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و عبدالرضا سالاری رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان رودان با حضور در منزل خانواده شهداء و جانبازان با آنان دیدار کرده و فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر را تبریک گفتند .
حجت الاسلام سید مهدی تاج زاد در دیدار با خانواده های شهدای هشت سال دفاع مقدس رشادت آن بزرگ مردان را باعث تامین امنیت و آسایش در کشوردانست و اظهار کرد: اگر شهدا به مقابله با دشمن نرفته بودند اکنون معلوم نبود کشور در چه وضعیتی به سر می برد و هر عزتی که ایران اسلامی بدست آورده مرهون فداکاری و جانفشانی شهداء است.
وی افزود:قدردانی از خانواده های شهداء و ایثارگران وظیفه ما مسئولین است چرا که اگراین شهداء نبودند جایگاه و مقامی وجود نداشت که ما در آن جایگاه قرار بگیریم و به مردم خدمت کنیم وچرا که انقلاب اسلامی با خون های ریخته شده شهداء جریان پیدا کرد و در هشت سال دفاع مقدس ثابت کرد مردان این سرزمین تا پای جان پشتیبان ولایت خواهند ماند و از کشور دفاع خواهند کرد.
امام جمعه رودان در ادامه در دیدار با چند تن از جانبازان شیمیایی و قطع عضو در شهرستان تصریح کرد: شما جانبازان نماد واقعی ایثارگری و رشادت و جوانمردی هستید با اینکه برخی از شما در اعزام های مختلف مجروح شدید اما دوباره عازم جبهه ها شده و جانبازی مانع از حضور مجدد شما در دفاع از کشور نشده است.
انتهای پیام/د