درس کمک به دیگران را مانند ارثیه‌ای از پدرمان آموختیم

مامای جوان هرمزگانی با بیان اینکه درس کمک به دیگران را مانند ارثیه‌ای از پدرمان آموختیم، گفت: اولین مامایی بودم که در منطقه محروم گافر و پارامون شهرستان بشاگردحضور داشتم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛معصومه حاجبی، کارشناس مامایی از دیار مدافعان خلیج فارس است که در خانواده‌ای به دنیا و رشد کرده‌اند که ارزش‌های اخلاقی و انسانی مهمترین رکن در آن است؛ خانواده‌ای هفت نفره که پدر خانواده همواره پنج فرزند خود را به کمک به هم نوعان خود توصیه می‌کند و این اولین جرقه و انگیزه این مامای جوان هرمزگانی برای حضور یافتن در مناطق محروم کشور و استان است.

اولین مامایی بودم که در منطقه گاف و پارمون حضور داشتم

خانم حاجبی از گذراندن طرح خود در سال ۱۳۹۷ و  ۱۳۹۸در روستایی دورافتاده در شهرستان بشاگرد عنوان و وضعیت روستا در آن زمان را اینگونه توصیف‌کرد: بخش گافر و پارامون شهرستان بشاگرد جزو محروم‌ترین روستاهای آن زمان کشور بود و به دلیل صعب العبور بودن منطقه هیچ گونه خطوط تلفن، آب و برق وجود نداشت و درمانگاه تازه تاسیس شده بود و من اولین مامایی بودم که در آنجا حضور یافته بودم و حتی پزشک هم وجود نداشت و مردم از حضور من بسیار خوشحال بودند.

این مامای جهادگر ادامه داد: مردم بخش گاف و پارمون افراد بسیار خونگرم و صمیمی بودند و حتی درمانگاهی که ما در آن حضور داشتیم منزل یکی از اهالی روستا بود که در اختیار ما برای خدمات‌رسانی قرار داده بودند و همکاری بسیار خوبی با کادر درمان داشتند؛ هر چند که چندین سال از حضور من در آن روستا می‌گذرد اما لطف و احوال پرسی مردم آن منطقه همچنان همراه من است و هرزگاهی با تماس‌های خود جویای احوالم می‌شوند.

وی با اشاره به اعزام خود همراه با گروه جهادی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به کربلای معلاء گفت: چندین سال است همراه با کاروان جهادی در ایام اربعین حسینی راهی کربلا می‌شوم و در آنجا به خدمات‌رسانی از جمله معاینه بانوان، تزریق آمپول و سرم و…. می‌پردازم.

این بانوی جوان جهادگر حضور خود را در روستای محروم طارم بخش فین این گونه تعریف‌کرد: به همراه گروه جهادی به آن منطقه اعزام شدیم و من به عنوان آموزش‌دهنده مسائل ازدواج، زناشویی، فرزندآوری و فرزند پروری بودم و علاوه بر مشاوره برای بانوان برای آنان که بیمار بودند دارو تجویز کردیم و مردم بسیار راضی بودند به طوری که اصرار به دعوت چندباره از ما را داشتند.

درس کمک به دیگران را ما مانند ارثیه‌ای از پدرمان آموختیم

خانم حاجبی افزود: پدر هنگامی که در قید حیات بودند ما را همواره به کمک به نیازمندان، ایتام و محرومان سفارش می‌کردند و درس کمک به دیگران را ما مانند ارثیه‌ای از پدرمان آموختیم و همین امر سبب شد که خواهرم گروه جهادی منتظران مهدی موعود(عج) را تشکیل دهد و بنده مسئول کارهای درمانی در گروه جهادی هستم و با مشاوره‌هایی که به همکاران و دوستانم می‌دهم آنها نیز جذب گروه ما شده‌اند  و روز به روز خانواده جهادی ما در حال افزایش است.

وی به تعریف خاطره از حضور خود در گروه‌های جهادی کرد و گفت: با پیگیری‌های گروه جهادی چندین زوج نابارور توانستند صاحب فرزند شوند و این قبیل موضوعات احساس مفید بودن به ما دست می‌دهد.

این مامای جوان در کلام آخر خود عنوان‌کرد: انسان در هر شغلی که فعالیت می کند باید هوای هم نوعان خود را داشته باشد و با کمک به دیگران احساس خوب را در وجود خود نهادینه کند.

انتهای پیام/