تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 7345
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۸| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

درست کردن ترشی انبه با زعفران در بندرعباس

زن بندرعباسی درجواب خبرنگارهرمزدر مورد چگونگی درست کردن ترشی انبه با زعفران گفت: انبه ها راپوست بگیریدوچهارقاچ ببرید،به آن زردچوبه ،فلفل قرمزساییده،نمک وزعفران آب شده اضافه کنیدوبه مدت ۸ساعت درآفتاب بگذارید. این زن بندرعباسی افزود:تخم خندل وتخم گشنیز را کمی تفت دهید،سپس آسیاب کنید،فلفل راریز ریزکنیدوبا ادویه ساییده،سیاه دانه وگلپر به انبه اضافه کنید،سپس درشیشه […]

درست کردن ترشی انبه با زعفران در بندرعباس

زن بندرعباسی درجواب خبرنگارهرمزدر مورد چگونگی درست کردن ترشی انبه با زعفران گفت:


20130423_171104

انبه ها راپوست بگیریدوچهارقاچ ببرید،به آن زردچوبه ،فلفل قرمزساییده،نمک وزعفران آب شده اضافه کنیدوبه مدت ۸ساعت درآفتاب بگذارید.
این زن بندرعباسی افزود:تخم خندل وتخم گشنیز را کمی تفت دهید،سپس آسیاب کنید،فلفل راریز ریزکنیدوبا ادویه ساییده،سیاه دانه وگلپر به انبه اضافه کنید،سپس درشیشه موردنظرریخته وبه آن سرکه اضافه کنیدودرب آن راببندید.
مواد لازم ترشی انبه بازعفران :
انبه ۱کیلو،زردچوبه ۱قاشق چای خوری ،نمک به مقدارلازم فلفل خشک ۶-۵عددریز،سیاه دانه ۱قاشق  سوپ خوری ،تخم خندل (خردل)۱قاشق مربا خوری ،تخم گشنیز۱قاشق سوپ خوری ،فلفل قرمز ساییده ۱قاشق سوپ خوری ،سرکه به مقدارلازم،گلپر۱قاشق چای خوری

انتهای پیام/۱۰۱/۱۱۹

برچسب ها:
لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=7345
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها
نظرات بینندگان
تعداد نظرات: بدون نظر
ارسال نظر





  • نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

یادداشت

گفتگو

بین الملل