تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 101760
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۶:۴۱| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

درباره وبا بیشتر بدانیم

یک بیماری اسهالی و عفونی است که توسط میکروب ویبریوکلرا ایجاد می شود و به شدت مسری می باشد.  به گزارش سرویس بهداشت و سلامت پایگاه خبری هرمز در ایجاد حساسیت نسبت به بیماری وبا وآگاه سازی عمومی ، زیبا حسین زاده خبرنگار هرمز در یادداشت تحقیقی خود امروز مورخه ۲۲خرداد ماه ۹۳ نوشت : […]

درباره وبا بیشتر بدانیم

یک بیماری اسهالی و عفونی است که توسط میکروب ویبریوکلرا ایجاد می شود و به شدت مسری می باشد.

 به گزارش سرویس بهداشت و سلامت پایگاه خبری هرمز در ایجاد حساسیت نسبت به بیماری وبا وآگاه سازی عمومی ، زیبا حسین زاده خبرنگار هرمز در یادداشت تحقیقی خود امروز مورخه ۲۲خرداد ماه ۹۳ نوشت : این بیماری ازطریق خوردن آب آلوده ، میوه جات و سبزیجات آلوده ، غذاهای دریایی خام ،مواد غذایی آلوده به آبهای کثیف و… منتقل می شود. از زمانیکه این میکروب وارد بدن شود تا زمانیکه علائم بیماری بروزکند ازچند ساعت تا ۵ روز متغیر بوده ومی تواند بیماری را به دیگران منتقل کند.

 th

علایم وبای التور:

·         تب‌های کوتاه مدت که معمولاً‌ کمتر از ۵ روز است

·         شروع ناگهانی اسهال و استفراغ بدون دل درد و دل پیچه

·         اسهال آبکی شدید به صورت لعاب برنج که ممکن است با دفعات زیاد و غیرقابل شمارش باشد

·         عطش فراوان در بیمار

·         وجود موارد خفیف با اسهال معمولی به ویژه در بچه‌ها  مشاهده می شود.

راههای انتقال وبای التور:

·         استفاده از آب ناسالم و یخ های ناسالم

·         مصرف میوه‌ها و سبزیجاتی که با آب آلوده شسته یا آبیاری شده باشند

·         غذای آلوده که به صورت خام یا خوب پخته نشده مصرف شوند

·         غذای آلوده که خارج از یخچال انبار شوند

·         انتقال از طریق دست و یا وسایل آلوده به مدفوع بیماران

th

توصیه های بهداشتی و راههای پیشگیری:

۱-   رعایت کامل اصول بهداشت فردی مثل شستشوی صحیح دستها بعد از اجابت مزاج و قبل از پختن وخوردن غذا

۲-    استفاده از آب بهداشتی تصفیه شده ودر صورت عدم دسترسی جوشاندن یا کلرزنی آب جهت مصارف آشامیدنی ، پخت و پز

۳-    گزارش سریع موارد بیماری به مقامات بهداشتی

۴-    حتی الامکان ازسبزیجات و سالاد خام استفاده نشود ودر صورت مصرف به دقت با مواد ضدعفونی کننده شستشو وضد عفونی شود.

۵-    نگهداری مواد غذایی فاسد شدنی در ظروف دربسته در داخل یخچال

۶-    اضافه کردن لیموترش و آبلیمو به مواد غذایی مصرفی

۷-   عدم خریداری مواد غذایی از فروشندگان دوره گرد خصوصاً توسط بچه ها و دانش آموزان

                                      

 

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=101760
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,121 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

بین الملل