حمایت از اشتغال و خانواده های آسیب دیده از کرونا در طرح ناظران سلامت هرمزگان
اگرچه در این بحران کرونا برخی از مردم توانستند در یک رقابت مجازی به فرصت بی نظیری دست پیدا کنند تا کسب درآمد داشته باشند اما در حقیقت برخی ازروستا نشینان نیز بودند که سرعت پایین اینترنت و حجم گران بسته ها نتوانست آنها را در این رقابت پیروز میدان کند به همین دلیل نیازمند آن هستند که ارگان ها و موسسات دولتی و خصوصی در حل این مشکلات چاره اندیشی کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ کرونا با تمام حساسیت هایی که داشت توانست برخی از مردم جهان را خانه نشین کند و فرصت کسب روزی را از آنها بگیرد، کرونا اگرچه یک ویروس و بیماری اما در حقیقت یویروسی بود که توانست روزی برخی از مردم جهان را به بیکاری مبتلا کند.
مردم برای آنکه به کرونا مبتلا نشوند با احتیاط از خدمات رستوران ها، هتل ها، فست فودها، باشگاه ها و مراکز تفریحی و گردشگری استفاده کردند و ترجیح دادند خدمات کمتری دریافت کنند، این امر شکنندگی مشاغل خدماتی را نشان داد.
اگرچه برخی از مردم توانستند در یک رقابت مجازی به فرصت بی نظیری دست پیدا کنند که بتوانند کسب درآمد داشته باشند اما در حقیقت برخی ازروستا نشینان نیز بودند که سرعت پایین اینترنت و حجم گران بسته ها نتوانست آنها را در این رقابت پیروز میدان کند به همین دلیل نیازمند آن هستند که ارگان ها و موسسات دولتی و خصوصی در حل این مشکلات چاره اندیشی کنند.
در میان اما هنوز نیز انسانیت در میان مردم موج می زند، هنوز هم افراد و موسساتی هستند که مشکلات مردم را مشکل خود می دانند و برای رفع آنها تلاش می کنند، این روزها انسانیت فراتر از مرزها رفته است و برافکار مردم لباس عزت پوشانده است.
تحت پوشش قرار گرفتن اشتغال بیش از ۱۱ هزار هرمزگانی در طرح ناظران سلامت
مختار سلحشور مدیرعامل هلال احمر استان هرمزگان اظهار کرد: طرح ناظران سلامت در قالب برنامه هایی از قبیل مراقبت بیماران، آموزش همگانی، پایش و نظارت آذرماه در سراسر استان حال اجراست که از ابتدای ماه آذر تاکنون بیش از ۱۱هزارو ۲۰۰ نفر از صاحبان مشاغل از خدمات این طرح بهره مند شده اند.
مدیرعامل هلال احمر استان هرمزگان افزود: در راستای اجرای این طرح ۳۲۸ نفر از اعضای جوانان هلالاحمر در قالب ۱۶۰ تیم در طرح ملی ناظران سلامت فعالیت دارند که از ابتدای اجرای طرح تاکنون بیش از شش هزارو ۳۰۰ واحد صنفی در سطح استان مورد بازدید قرار گرفته است.
سلحشور با بیان اینکه هدف از اجرای طرح ناظران سلامت کاهش روند بیماری کرونا با همکاری بسیج جامعه پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی است، ادامه داد: عملکرد جوانان داوطلب درطول یک ماه اجرای طرح ۲هزارو ۹۱۳ نفر- ساعت بوده که در قالب تیمهای ۲ نفره در خصوص کنترل و نظارت بر اجرای درست دستورالعملهای بهداشتی، صیانت از سلامت همشهریان عزیز و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا فعالیت دارند.
توزیع پتو و البسه زمستانی در میان نیازمندان
همچنین امید جورکش رئیس جمعیت هلال احمرشهرستان جاسک از توزیع پتو والبسه زمستانی در میان خانواده های نیازمند شناسایی شده خبر داد و اظهار کرد: به منظور تحقق اهداف بشردوستانه جمعیت هلال احمر و ترویج فرهنگ نوع دوستی با توجه به فرارسیدن فصل سرما ۵۶ تخته پتو و ۱۰۰ثوب البسه زمستانی در میان خانواده نیازمند زندانیان توزیع شد.
رئیس هلال احمر شهرستان جاسک افزود: برای خرید لباس های زمستان به منظور اهدا به خانواده های نیازمند ۸۶میلیون ریال هزینه شده که این اقدام با همکاری خیرین صورت گرفته است.
انتهای پیام/