تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 8320
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۶| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

شیوه پختن حلوا مسقطی

نشاسته : ۱ پیمانه- آب:۶ پیمانه- شکر: ۳پیمانه- گلاب :۴/۱ پیمانه- هل :۵عدد- زعفران ساییده: ۱ قاشق چای خوری- خلال هندی:۱ پیمانه- گردو ریز خرد شده :۲/۱ پیمانه- روغن جامد: ۲/۱ پیمانه- خلال بادام: برای تزئین – نشاسته را در آب حل کرده و از صافی رد کنید روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم […]

شیوه پختن حلوا مسقطی

نشاسته : ۱ پیمانه- آب:۶ پیمانه- شکر: ۳پیمانه- گلاب :۴/۱ پیمانه- هل :۵عدد- زعفران ساییده: ۱ قاشق چای خوری- خلال هندی:۱ پیمانه- گردو ریز خرد شده :۲/۱ پیمانه- روغن جامد: ۲/۱ پیمانه- خلال بادام: برای تزئین –

31375

نشاسته را در آب حل کرده و از صافی رد کنید روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا نشاسته غلیظ شود (به مدت یک ساعت) زعفران را در ۴/۱ پیمانه آب جوش حل کنید ، سپس شکر را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا شکر در نشاسته حل شود. روغن را با مایه بالا مخلوط کنید با قاشق چوبی آنقدر هم بزنید تا حلوا به راحتی از دیگ جدا شود ، این کار حدود ۲ ساعت طول می کشد .در آخر بادام هندی و گردو را اضافه کنید، مسقطی را در ظرف در دار ریخته و روی آن را با خلال بادام تزئین کنید . به جای زعفران می شود به مسقطی چند قطره رنگ خوراکی اضافه کرد.

برچسب ها:
لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=8320
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها
نظرات بینندگان
تعداد نظرات: بدون نظر
ارسال نظر





  • نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

یادداشت

گفتگو

بین الملل