حرکت جالب یک رستوران دار از تولید به مصرف
+ پ -
حرکت جالب یک رستوران دار از تولید به مصرف
اقتصاد مقاومتی به شیوه ی نوین ؛

حرکت جالب یک رستوران دار از تولید به مصرف

یک رستوران دار حاجی آبادی برای مصرف رستوران خود انواع گوشت مورد نیاز خود را در مزرعه اش تولید می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز به نقل از پیارم ، دادلله قاسمی افشار مدیر رستوران نمونه حاجی آباد با گرفتن مبلغ ۳۰ میلیون تومان وام اقتصاد مقاومتی یک مزرعه ۵۰۰ متری راه اندازی کرده است که در آن گوسفند و مرغ پرورش می دهد و برای مصرف رستوران خود دیگر خرید از بیرون ندارد و گوشت مصرفی در این رستوران تولید خودش می باشد.

 

 

دادلله قاسمی افشار در گفتگو با خبرنگار ما گفت: دیدم زمین و آب و علف برای نگهداری گوسفند و مرغ دارم و همیشه با خرید گوشت گوسفند و مرغ با مشکل مواجع بودم به این فکر افتادم که یک مزرعه کوچک بزنم و خودم گوسفند و مرغ پرورش بدهم از طریق یکی از آشنایان با خبر شدم که بسیج سازندگی وام اقتصاد مقاومتی می دهد و اقدام کردم و هم اکنون یک مزرعه با ۶۰ الی ۷۰ گوسفند و تعدادی هم مرغ و بوقلمون دارم که از گوشت همین ها در رستوران خودم استفاده می کنم و از بیرون گوشت نمی خرم .

 

 

قاسمی در ادامه افزود: با ایجاد این مزرعه هم یک شغل ایجاد کردم و یک کارگر گرفتم و هم توانستم بخشی از مشکلات مالی خودم را حل کنم و در حال حاضر با کمترین هزینه گوشت مورد نیاز خود را تامین می کنم.

 

 

انتهای پیام /س

fff
دیدگاه ها

لطفا پیش از ثبت دیدگاه قوانین زیر را مطالع بفرمایید.

  • دیدگاه خود را مرتبط با همین خبر بنویسید.
  • از توهین بر اشخاص و ادیان پرهیز کنید.
  • تکمیل تمامی فیلدها الزامی می باشد.
  • دیدگاه شما پس از بررسی و تائید نمایش داده خواهد شد.

fff fff


شبکه اجتماعی سلام نشر خبر اول خبر اول خبر fff