جشنواره پخت نان های محلی در سیریک برگزار شد
+ پ -
جشنواره پخت نان های محلی در سیریک برگزار شد

جشنواره تولید نان های محلی و غذا و دسر های غذایی بومی دانش آموزان شهرستان سیریک برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز به نقل از آذینی؛ محمد فولادی ، مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیریک گفت: این جشنواره با پخت تعداد۲۰ نوع نان محلی و ۳۰ نوع انواع غذا و دسر های محلی با مشارکت۲۵ گروه در قالب تعداد ۲۵۰ دانش آموز در مدرسه فاطمه معصومه (س) شهر بندر سیریک برگزار شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیریک افزود : این جشنواره با هدف ترویج مصرف غذاهای سنتی،سالم و مقوی محلی و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده ،نمکی و چربی و فست فودها و پیشگیری از بروز بیماری های دیابت ، فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی است.
فولادی تصریح کرد: برگزاری جشنواره‌ های غذایی سالم در میان دانش آموزان ضمن ایجاد فضای مودت و دوستی و رقابت این امر می‌تواند در اصلاح عادات غذایی نامناسب و ترویج مصرف غذاهای سنتی،سالم ومقوی نقش بسزایی داشته باشد.
وی یادآور شد: در این آئین مبارکی فرماندار سیریک ، جمالدینی بخشدار مرکزی ،دستور رئیس مخابرات ، آئین پرست رئیس اداره ورزش و جوانان ، آئین پرست رئیس دانشگاه پیام نور، احمدی رئیس صنعت معدن تجارت و جمعی از فرهنگیان و دانش آموزان حضور داشتند.

24 23 24 25 27 28

 

 

انتهای پیام/م

fff
دیدگاه ها

لطفا پیش از ثبت دیدگاه قوانین زیر را مطالع بفرمایید.

  • دیدگاه خود را مرتبط با همین خبر بنویسید.
  • از توهین بر اشخاص و ادیان پرهیز کنید.
  • تکمیل تمامی فیلدها الزامی می باشد.
  • دیدگاه شما پس از بررسی و تائید نمایش داده خواهد شد.

fff fff


شبکه اجتماعی سلام نشر خبر اول خبر اول خبر fff