تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 278073
تاریخ انتشار:شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۶| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ
به مناسبت دهه فجر

جشنواره غذاهای بومی و محلی در جاسک برگزار شد

به مناسبت دهه فجر جشنواره غذاهای بومی و محلی در هنرستان حضرت مریم (س) شهرستان جاسک برگزار شد .

جشنواره غذاهای بومی و محلی در جاسک برگزار شد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز به نقل از  مکران نیوز، مدیر هنرستان حضرت مریم (س) جاسک اظهار کرد: در این جشنواره که به همت دانش‌آموزان و توسط این هنرستان برگزار شد تعداد زیادی از شرکت کنندگان توانمندی‌های خود را در زمینه پخت انواع غذای محلی و سنتی به نمایش گذاشتند.

نورالهدی جورکش گفت: شرکت کنندگان با پخت ۲۰ نوع غذای بومی محلی مانند بریانی، کرائی، چپاتی و کلپوره حضور یافته که در پایان طی مراسمی از آنان تجلیل شد.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد روحیه نشاط و شادمانی، خلاقیت و تبادل تجربیات بین دانش آموزان و آشنایی با مهارت‌های زندگی و احیای غذاهای بومی و حفظ و معرفی فرهنگ اصیل و بومی منطقه جاسک عنوان کرد.

انتهای پیام/پ

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=278073
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها
نظرات بینندگان
تعداد نظرات: بدون نظر
ارسال نظر





  • نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

یادداشت

گفتگو

بین الملل