جشنواره غذاهای بومی و محلی در جاسک برگزار شد
+ پ -
جشنواره غذاهای بومی و محلی در جاسک برگزار شد

به مناسبت دهه فجر جشنواره غذاهای بومی و محلی در هنرستان حضرت مریم (س) شهرستان جاسک برگزار شد .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز به نقل از  مکران نیوز، مدیر هنرستان حضرت مریم (س) جاسک اظهار کرد: در این جشنواره که به همت دانش‌آموزان و توسط این هنرستان برگزار شد تعداد زیادی از شرکت کنندگان توانمندی‌های خود را در زمینه پخت انواع غذای محلی و سنتی به نمایش گذاشتند.

نورالهدی جورکش گفت: شرکت کنندگان با پخت ۲۰ نوع غذای بومی محلی مانند بریانی، کرائی، چپاتی و کلپوره حضور یافته که در پایان طی مراسمی از آنان تجلیل شد.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد روحیه نشاط و شادمانی، خلاقیت و تبادل تجربیات بین دانش آموزان و آشنایی با مهارت‌های زندگی و احیای غذاهای بومی و حفظ و معرفی فرهنگ اصیل و بومی منطقه جاسک عنوان کرد.

انتهای پیام/پ

fff
دیدگاه ها

لطفا پیش از ثبت دیدگاه قوانین زیر را مطالع بفرمایید.

  • دیدگاه خود را مرتبط با همین خبر بنویسید.
  • از توهین بر اشخاص و ادیان پرهیز کنید.
  • تکمیل تمامی فیلدها الزامی می باشد.
  • دیدگاه شما پس از بررسی و تائید نمایش داده خواهد شد.

fff fff


شبکه اجتماعی سلام نشر خبر اول خبر fff