تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 74941
تاریخ انتشار:دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

تولید مرغ استاندارد در اولویت جهاد کشاورزی هرمزگان

رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: طرح تولید مرغ استاندارد(مرغ سایز) در اولویت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان قرار گرفته و واحدهایی که در زمینه مرغ سایز فعالیت کنند برای تشویق آنها تسهیلات لازم فراهم شده است. به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز، علی‌نقی صالحی در این باره، اظهار کرد: همگام با توسعه صنعت طیور از نظر کمی […]

تولید مرغ استاندارد در اولویت جهاد کشاورزی هرمزگان

رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: طرح تولید مرغ استاندارد(مرغ سایز) در اولویت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان قرار گرفته و واحدهایی که در زمینه مرغ سایز فعالیت کنند برای تشویق آنها تسهیلات لازم فراهم شده است.

139209172342136291702603

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز، علی‌نقی صالحی در این باره، اظهار کرد: همگام با توسعه صنعت طیور از نظر کمی و هدف گذاری برای تامین نیاز جامعه، پرورش و رعایت اصول علمی نیز توسعه یافته است.

وی با اشاره به اینکه باگذشت هر روز از عمر تکنیک‌های جدید، فرآورده‌های جدید نیز به سبد تولیدی این صنعت افزوده شد، گفت: به طور قطع پس از رسیدن به اهداف کمی، اهداف کیفی مانند سلامت گوشت تولیدی، کاهش چربی مضر گوشت، عاری بودن آنتی بیوتیک و غیره نیز مطرح است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با توضیح در مورد سایزمرغ، تصریح کرد: تولید مرغ با وزن یکسان در یک دوره پرورش را (uniform)، در یک دامنه کم با وزن مشابه، مرغ سایز گفته می‌شود.

صالحی با اشاره به مزایای تولید مرغ‌های یک اندازه، خاطرنشان کرد: این محصول زمینه را برای سورت‌بندی و بسته بندی در سایر مراحل کشتارگاهی فراهم می‌کند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: تولید مرغ در سن کمتر و در وزن ۱٫۴کیلوگرم، در واقع اجرای سیاست تولید محصول سالم است.

وی تصریح کرد: از دیگر مزایای تولید این مرغ می‌توان به کاهش دوره پرورش، کاهش میزان مصرف دان، بهبود ضریب تبدیل از ۱٫۹ به ۱٫۵۶ اشاره کرد.

صالحی افزود: از آنجا که کاهش ریسک تلفات اواخر دوره که مرغ دارای وزن بالا است و امکان افزایش تراکم در واحد سطح با توجه به استاندارد های پرورش، با عرضه گوشت مرغ با وزن مناسب کیفیت آن بهتر وخوش پخت می شود.

وی خاطرنشان کرد: کاهش چربی در مرغ های با وزن کم تر و کاهش ضایعات درحین قطعه بندی گوشت در محل عرضه مرغ و صرفه جویی درمصرف نهاده ها که نتیجه آن افزایش درآمد وسلامتی جامعه است از مزایای مصرف این نوع فراورده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی، افزود: برای واحدهایی که در زمینه مرغ سایز فعالیت می کنند مجوز جوجه ریزی تا سقف ۲۰درصد بیش از ظرفیت پروانه بهره‌برداری، اولویت در تخصیص سرمایه در گردش، اولویت در تخصیص نهاده‌های در اختیار اعطاء می‌شود.

 

 

 

منبع:تسنیم

برچسب ها:
لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=74941
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها
نظرات بینندگان
تعداد نظرات: بدون نظر
ارسال نظر





  • نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

یادداشت

گفتگو

بین الملل