تولید سالانه 10 هزار تن گوشت قرمز/یک میلیون و 350 هزار راس دام در هرمزگان وجود دارد
تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
سیاسی
کد خبر : 481335
تاریخ انتشار:سه شنبه ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۹| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان:

تولید سالانه ۱۰ هزار تن گوشت قرمز/یک میلیون و ۳۵۰ هزار راس دام در هرمزگان وجود دارد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، میزان مصرف گوشت قرمز در استان را حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: بالغ بر ۱۰ هزار تن گوشت قرمز به صورت سالانه در هرمزگان تولید می شود.

تولید سالانه ۱۰ هزار تن گوشت قرمز/یک میلیون و ۳۵۰ هزار راس دام در هرمزگان وجود دارد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛طهماسب غلام پور، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده با اشاره به اینکه  فعالیت های تولیدات دامی استان را در دو بخش دام و طیور است، اظهار کرد: جمعیت دامی استان بالغ بر یک میلیون و ۳۵۰ هزار راس دام  است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با بیان اینکه عمده دام هرمزگان سبک است، تصریح کرد: دام های سبک استان شامل بز و بزغاله، گوسفند و سنگین مثل گاو و شتر است که ۸۰ تا ۹۰ درصد دام استان را نوع سبک به میزان یک میلیون ۲۰۰ هزار راس تشکیل می دهد.

غلام پور افزود: در استان هرمزگان بالغ بر ۲۱ هزار نفر شتر و تعداد ۴۰ هزار راس گاو وجود دارد که بخشی عظیمی از نیاز پروتئینی و لبنی استان را تامین می کنند.

وی، دام سبک را جامعه هدف دامی استان نام برد و تاکید کرد: بالغ بر ۸۰ درصد دام سبک استان به صورت سنتی و نیمه صنعتی تولید می شود که با رفع موانع موجود به دنبال گسترش طرح توسعه این بخش به صورت صنعتی هستیم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته در زمینه طرح توسعه دام سبک در استان، بیان کرد: به صورت الگویی و ترویجی و با هدف اقتصادی تر شدن تولیدات این بخش، حدود ۲۰ راس دام نر سبک از نژادهای پرتولید با مشارکت بهره برداران تهیه و در گله های دامی استان چهت طرح های اصلاح نژاد نگه داری می شود.

غلام پور با بیان اینکه اصلاح نژاد دام سنگین از نوع گاو در استان از سال ها قبل در حال انجام است، افزود: ۴ مجتمع پرواربندی گوساله با ظرفیت سالانه ۱۹ هزار راس گاو در استان مشغول به فعالیت است.

وی، تامین گوساله پرواری برای مجتمع های فوق را از مشکلات دانست و گفت: در همین راستا بر اساس نیازسنجی و هدفمند یک مجتمع تولید گوساله با ظرفیت یک هزار و ۳۰۰ راس در شهرستان بستک با اعتبار ۶ میلیارد تومان تسهیلات و بالغ بر ۴ میلیارد تومان آوزده شخصی در حال راه اندازی است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با بیان اینکه شترداری را یکی از اولویت های مهم سازمان جهادکشاورزی در بخش دامداری است، تصریح کرد: با وجود ۲۱ هزار نفر شتر در هرمزگان این استان مقام سوم را در کشور دارد.

غلام پور با اشاره به مزایا و  محاسن شترداری، افزود: ساماندهی و هویت گذاری شترها یکی از برنامه های  این معاونت است که در همین راستا بالغ بر ۹ هزار نفر شتر هویت بخشی و پلاک کوبی شده که پیش بینی می شود در صورت مشارکت بهره برداران و مسئولان شهرستانی تا پایان سال تمامی شترهای استان هویت گذاری شوند.

وی با بیان اینکه این طرح در سایر دام های سبک و سنگین نیز اجرایی خواهد شد، افزود: با هدف خدمات دهی بیشتر و تکمیل شدن اطلاعات پایه در این زمینه تاکنون بالغ بر ۴ هزار راس گاو در استان هویت بخشی شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: میزان مصرف گوشت قرمز در استان را حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار تن است و بالغ بر ۱۰ هزار تن گوشت قرمز به صورت سالانه در هرمزگان تولید می شود.

غلام پور خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت بیماری های مشترک دامی مخصوص انسان و دام، در هنگام جابجایی در مبدا و مقصد دام توسط دامپزشکی اقدامات قرنطینه ای و بهداشتی صورت می گیرد.

انتهای پیام/

برچسب ها:
لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=481335
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها
نظرات بینندگان
تعداد نظرات: بدون نظر
ارسال نظر





  • نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

یادداشت

گفتگو

بین الملل