توسعه کشت کلزا خودکفایی در تولید روغن خوراکی/ آغاز برداشت کلزا از 300هکتار از اراضی هرمزگان
+ پ -
توسعه کشت کلزا خودکفایی در تولید روغن خوراکی/ آغاز برداشت کلزا از ۳۰۰هکتار از اراضی هرمزگان

کشت گیاه روغنی کلزا نقش بسزایی در خودکفایی در زمینه روغن خوراکی کشور دارد از این رو سالانه از هر هکتار از اراضی استان هرمزگان بالغ بر دوتن دانه روغنی کلزا برداشت می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ گیاه کلزا یا کانولا از گونه دانه های روغنی بدون کلسترول با اسیدهای چرب اشباع نشده است که از کیفیت تغذیه ای بالایی برخوردار است و در حال حاضر این محصول در بسیاری از کشورهای جهان کشت می شودو کشورهای چین، هندوستان، کانادا، آلمان، فرانسه و انگلستان از مهمترین تولید کنندگان این محصول به شمار می روند.

 

استان هرمزگان به دلیل موقعیت جغرافیایی و هوای معتدل و مرطوبش زمینه مناسبی برای کشت این گیاه دارد و سالانه بیش از ۲۰۰هکتار از اراضی این استان به زیر کشت دانه های روغنی کلزا می رود و از آنجایی که بیش از ۹۰درصد از مصرف روغن خوراکی از خارج از کشور تامین می شود تولید کلزا در کشور نقش بسزایی در خودکفایی می تواند داشته باشد.

 

زمان کشت این محصول در مناطق گرمسیری اواسط فصل پاییز است که برداشت آن تا اواسط اردیبهشت ادامه دارد همچنین در استان هرمزگان  اراضی شهرستان های میناب، رودان و حاجی آباد زیر کشت این دانه های روغنی می رود و از هر هکتار از اراضی استان بالغ بر دوتن دانه روغنی کلزا برداشت می شود.

 

سید سعید مدرس، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به افزایش ۵۰درصدی سطح زیر کشت کلزا در استان گفت:در سال زراعی جاری بیش از ۳۰۰ هکتار از اراضی استان به کشت کلزا اختصاص داده شده که نسبت به سال گذشته شاهد رشد۲۵درصد در تولید این محصول بوده ایم.

 

انتهای پیام/ی

fff
دیدگاه ها

لطفا پیش از ثبت دیدگاه قوانین زیر را مطالع بفرمایید.

  • دیدگاه خود را مرتبط با همین خبر بنویسید.
  • از توهین بر اشخاص و ادیان پرهیز کنید.
  • تکمیل تمامی فیلدها الزامی می باشد.
  • دیدگاه شما پس از بررسی و تائید نمایش داده خواهد شد.

fff fff


شبکه اجتماعی سلام نشر خبر اول خبر اول خبر fff