تلاش برای یافتن هفت سرنشین ادامه دارد/ برنامه ریزی جهت انتقال شناور به منطقه کم عمق بمنظور جلوگیری از غرق شدن
با حضور تیم های جستجو و نجات دریایی حاضر در طرح استانی تلاشها برای یافتن ۷ خدمه لندیگرافت خوارزم ادامه داشته و همزمان تیم بررسی سوانح دریایی درحال احصا عوامل بروز این حادثه هستند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛اسماعیل مکی زاده، معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تلاشها برای یافتن ۷ سرنشین مفقود شده شناور خوارزم با حضور گروهای جستجو و نجات ادامه دارد، اظهار کرد: تیم هایی متشکل از ندسا، نداجا، دریابانی و اداره کل بنادر و دریانوردی در منطقه حضور داشته و در پی یافتن ۷ سرنشین این شناور می باشند.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی با اشاره به ملیت و اسامی سرنشینان لندینگرافت خوارزم گفت: خدمه این شناور را ۶ ایرانی با نام های محمد عسکری زاده، فرزاد غلام رضایی، ستار صفری سکل، مصطفی بهادری، یاسر مانع بو حمیدی، موید عبدلیان پور و نیز یک نفر تبعه کشور هندوستان با نام اجین جانسون تشکیل داده که همگی مفقود شده و تلاش برای نجات جان این افراد ادامه دارد.
این مقام مسئول نوع کالای حمل شده توسط این شناور را بیل مکانیکی اعلام کرد و اظهار کرد: شناور خوارزم از مبدا بندر شناص عمان به مقصد بندرعباس در حال دریاروی بوده که در موقعیت جنوب جزیره لارک دچار شرایط اضطرار می شود.
مکی زاده در خصوص علل و عوامل وقوع این حادثه نیز گفت: عوامل متعددی نظیر عدم توجه به هشدارهای هواشناسی و دریاروی در شرایط نامساعد جویی و همچنین چیدمان نادرست بار عوامل اولیه محتمل در بروز این حادثه به نظر می رسد که البته نظر نهایی پس از تحقیقات کامل و گزارش تیم بررسی سوانح دریایی اعلام می گردد.
به گفته معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان شناور مذکور در حالت واژگون در۲۵ مایلی جنوب شرق جزیره لارک و در موقعیت ۱۶ مایلی جنوب غربی کوهستک قرارگرفته که تلاشها برای یافتن ۷ نفرخدمه و یدک آن جهت انتقال شناور به منطقه کم عمق دریا بمنظور جلوگیری از غرق شدن آن ادامه دارد.
شایان ذکر است؛ شامگاه ۵ دی ماه پیامی مبنی براعلام اضطرار برای یک فروند شناور لندینگ کرافت با نام خوارزم از سوی کشتی های عبوری در تنگه هرمز به مرکز جستجو و نجات دریایی استان هرمزگان مخابره شد که بلافاصله شناور ناجی ۱۲ از قشم به محل اعزام و هماهنگی لازم برابرطرح استانی جستجو و نجات دریایی با عوامل مرتبط ازجمله ندسا، نداجا، دریابانی و شناورهای عبوری صورت پذیرفت.
انتهای پیام/