تبلیغات تولید ایرانیتبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
سیاسی
کد خبر : 581803
تاریخ انتشار:دوشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۶| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ
گزارش تصویری؛

تصاویر/صمون؛ نان مورد علاقه کربلایی‌ها

صَمون نام نانی است یونانی که از گذشته‌های دور وارد سبد غذایی مردم عراق شده است. برای پخت این نان، بعد از تهیه خمیر و استراحت یک ساعته در قدح خمیرها را روی میزی می‌ریزند و آن را به وزن‌های ۲۵۰ گرمی تبدیل می‌کنند. خمیر جدا شده چانه نام دارد. چانه‌ها را مقداری پهن می‌کنند. ولی چانه پهن شده باید لوزی شکل باشد.

تصاویر/صمون؛ نان مورد علاقه کربلایی‌ها

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛صَمون نام نانی است یونانی که از گذشته‌های دور وارد سبد غذایی مردم عراق شده است. برای پخت این نان، بعد از تهیه خمیر و استراحت یک ساعته در قدح خمیرها را روی میزی می‌ریزند و آن را به وزن‌های ۲۵۰ گرمی تبدیل می‌کنند. خمیر جدا شده چانه نام دارد. چانه‌ها را مقداری پهن می‌کنند. ولی چانه پهن شده باید لوزی شکل باشد. برای پخت نان صمون از آرد سفید (ستاره) استفاده می‌کنند و سوخت تنورهای صمون پز گاز و گازوئیل و سیکل پخت آن کاملاً سنتی است. نان تولیدی اصولاً پوک و متخلخل و لانه زنبوری است و برخلاف نان‌های ساندویچی تمام قسمت‌های داخلی این نان خوردنی است.

 

منبع: دانا

انتهای پیام/

برچسب ها:
لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=581803
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها
نظرات بینندگان
تعداد نظرات: بدون نظر
ارسال نظر





  • نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

یادداشت

گفتگو

اقتصادی