تشکیل ۳۵۰۰ تیم مراقبتی و حمایتی در محلات هرمزگان در قالب طرح شهید سلیمانی
ناجی با بیان اینکه پس از دوهفته اجرای محدودیت ها، میزان مراجعه به بیمارستان ها و موارد مثبت ابتلا به کرونا کاهش داشته است، از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در استان خبر داد و افزود: سههزار و ۵۰۰ تیم ترکیبی با کمک بسیج و در کنار تیم های بهداشت و درمان و هلال احمر در سه حوزه حمایتی، نظارتی و مراقبتی تشکیل شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛سعید ناجی جانشین ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان با اشاره به اجرای طرح مدیریت هوشمند تردد، گفت: با توجه به آمار جدید اعلام شده از وضعیت کرونا در استان، وضعیت شهرستان بندرعباس، از قرمز به نارنجی تغییر پیدا کرد که بخشی از محدودیت ها به تبع آن لغو و مشاغل گروه ۳ و ۴ در سه شهرستان بندرعباس، حاجی آباد و بستک تعطیل خواهد بود.
وی افزود: تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا ۴صبح در شهر بندرعباس با توجه به مصوبه ستاد و جمعیت بالای ۲۰۰هزارنفر همچنان محدودیت دارد.
جانشین ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان، ضمن قدردانی از همراهی مردم بهدلیل رعایت پروتکل ها طی مدت زمان اجرای طرح مدیریت هوشمند تردد، گفت: تخلفات محدودی دراین حوزه اتفاق افتاد اما در مجموع مردم همراهی نسبتا خوبی در اجرای طرح داشتند و تقاضا داریم که این همکاری تداوم داشته باشد تا بتوانیم هر چه سریعتر از این مرحله عبور کنیم.
ناجی عنوان کرد: در مرحله اول طرح مدیریت هوشمند، نزدیک به ششهزار واحد صنفی مشمول تعطیلی شدند که در وضعیت فعلی، ۷۲۴واحد مشمول تعطیلی می شوند و بسیاری از واحدها می توانند دوباره فعالیت خود را آغاز کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، با بیان اینکه پس از دوهفته اجرای محدودیت ها، میزان مراجعه به بیمارستان ها و موارد مثبت ابتلا به کرونا کاهش داشته است، از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در استان خبر داد و افزود: سههزار و ۵۰۰ تیم ترکیبی با کمک بسیج و در کنار تیم های بهداشت و درمان و هلال احمر در سه حوزه حمایتی، نظارتی و مراقبتی تشکیل شده که نزدیک به هزار و۷۰۰ تیم به صورت عملیاتی، فعالیت خود را شروع کرده اند.
ناجی اضافه کرد: این تیمها در حوزه غربالگری، نگهداری افراد مبتلا در منازل و مراقبت و کنترل این افراد مشارکت دارند که در کنار طرح مدیریت هوشمند تردد به دنبال ایجاد شرایط بهتر برای کنترل بیماری کرونا هستند.
سخنگوی ستاد استانی مدیریت بیماری با اشاره به لزوم مدیریت و نظارت بیشتر فرمانداران در اجرای طرح مدیریت هوشمند طی هفته جاری، بیان داشت: فعالیت های تولیدی و عمرانی طی مدت اجرای طرح نباید متوقف شود و ادارات مطابق رنگ بندی مناطق مختلف و با ظرفیت های پیش بینی شده باید فعالیت کنند.
ناجی همچنین گفت: در حوزه حمل ونقل عمومی تمهیداتی پیش بینی شده که بر این اساس با ورود مشخصات افراد در سامانه و اپلیکیشن های طراحی شده، افراد مبتلا شناسایی و از ورود افرادی که دارای سابقه بیماری هستند و باید دوران قرنطینه خود را سپری کنند به وسایل حمل و نقل ریلی، هوایی، زمینی و دریایی ممانعت خواهد شد.
انتهای پیام/