بهره برداری از ۳ دستگاه آبشیرین کن در لیردف جاسک

۳ دستگاه آبشیرین کن در روستا های ساحلی مواجه با تنش کم آبی در بخش لیردف شرق شهرستان جاسک به بهره برداری رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ محمد رادمهر، فرماندار شهرستان جاسک اظهار کرد: سه دستگاه آب شیرین کن در روستاهای براگ، کرتی و بیاهی بخش لیردف این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

فرماندار جاسک افزود: هزینه شده برای راه‌اندازی این آبشیرین کن ها حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که هفت میلیارد ریال آن از سوی «موسسه خیرین کودکان فرشته اند» و مبلغ ۵۵۰ میلیون تومان و ۱۵۰ میلیون تومان هم با همکاری و مساعدت دهیاری های روستاها و «پایگاه شهید شوشتری» تامین شده است.

رادمهر ادامه داد: این روستاها از نظر آب شرب مشکل داشتند که اکنون شرایط بهتر شده و با استفاده از این‌ها مسأله حل شد.

بخش لیردف شهرستان جاسک در فاصله ۱۱۷ کیلومتری شرق جاسک و در ۴۳۴ کیلومتری شرق بندرعباس، و در منطقه مکران و در مسیر بندرعباس چابهار واقع شده است.

انهای پیام/