تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
اقتصادی
کد خبر : 446282
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ
معاون جهادکشاورزی سیریک :

برداشت ۲۰ تن سبزی های برگی و خوراگی سیریک/ ارگانیگ بون و عدم استفاده سموم مهمترین شاخص سبزی هاست

معاون جهادکشاورزی شهرستان سیریک افزود: برداشت سبزی های برگی و خوراکی در سطح ۱۲ هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان سیریک آغاز شد.

برداشت ۲۰ تن سبزی های برگی و خوراگی سیریک/ ارگانیگ بون و عدم استفاده سموم مهمترین شاخص سبزی هاست

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛حسین محبی معاون جهادکشاورزی شهرستان سیریک در گفتگو با خبرنگار آذینی در روستاهای کنارجو و شهید مردان گفت:پیش بینی می شود با توجه به افزایش ۲۰ درصدی تا پایان  برداشت سبزی های برگی و خوراکی در شهرستان بیش از ۲۰ تن انواع سبزی برداشت شود.

وی افزود:مهمترین سبزی های کشت شده در شهرستان را تره ، جعفری ، گاهو، ریحان، نعنا، خردل، شوید، گرگا و سبزی ماهی است.

محبی یادآور شد: بیشتر سبزی های برگی و خوراکی در اراضی کشاورزی شهرستان در مناطق شهید مردان ، کنارجو ، محملیان ، روتان ، پالور، گچینه، مهمانی و پاراف کشت می شود.

معاون جهادکشاورزی شهرستان سیریک اضافه کرد: با شروع برداشت سبزی ها در شهرستان سیریک برای حدود ۸۵۰ نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم ایجاد اشتغال می شود.

محبی تصریح کرد: از مهمترین خاصیت های برجسته سبزی های برگی و خوراکی شهرستان می توان به ارگانیگ بودن و عدم استفاده از سموم شیمایی اشاره کرد.

معاون جهادکشاورزی شهرستان سیریک گفت: سبزی های برداشت شده علاوه بر مصرف شهرها و روستاهای شهرستان سیریک به شهرستان های میناب و جاسک فرستاده می شود.

انتهای پیام/ق

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=446282
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,129 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

بین الملل