برداشت سبزیهای ارگانیگ در سیریک / اشتغال زایی۶۵۰ نفری و توجه به اقتصاد مقاومتی+ تصویر
مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیریک گفت: برداشت سبزی های برگی( خوراکی) از سطح ۱۵ هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان سیریک آغاز شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز ، نکویی مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیریک در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار آذینی ، افزود: کاشت سبزی های برگی در شهرستان سیریک از اوایل مهر ماه شروع می شود و برداشت آنها از آبان ماه آغاز و تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد.
این مسئول اذعان داشت: به طور متوسطه عملکرد برداشت هر دوره از سبزی های برگی ۷ تن می شود و تا پایان برداشت در شهرستان پیش بینی برداشت ۱۱۰ تن انواع سبزی های خوراکی برداشت و روانه بازارهای مصرف شود.
نکویی مهمترین سبزی های برگی شهرستان سیریک را گرگا ، تره ، جعفری ، گاهو ، تربچه، نعنا ، ریحان ، خردل ، شویت و اسفناج دانست.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیریک گفت: با توجه به خاک حاصل خیز وآب و هوای مناسب مهمترین مناطق کشت سبزی های برگی شهرستان را روستاهای کنارجو ، شهید مردان ، پالور، گچینه و مهمانی هستند.
نکویی اضافه کرد: یکی از ویژگی ها و خاصیت های مهم سبزی های برگی شهرستان سیریک ارگانیگ بودن آنها و عدم استفاده از کود و سموم شیمیایی برای رشد و تغذیه آنها است که رعایت این موضوع باعث جذب مشتریان خاصی از شهرستان و شهرستان های همجوار شده است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیریک یادآور شد: از محل کشت و فروش سبزی های برگی شهرستان بیش از ۶۵۰ نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی شده که از این طریق امرار و معاش می کنند.
انتهای پیام/ی