اهداء تبلت به دانش آموزان روستای حاج خادمی میناب؛ توسط مرکز نیکوکاری قائم
مرکز نیکوکاری قائم تعداد ۷ عدد تبلت به ارزش ۲۱ میلیون تومان به دانش آموزان روستای حاج خادمی میناب اهدا کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ این روزها که دانش آموزان در فضای مجازی کلاس های خود را می گذارند حضور آنها ملزم به استفاده از تبلت و گوشی های هوشمند است، آنها اکنون باید در یک فضای رقابتی آنلاین تحصیل کنند.
در این بین اما افرادی هستند که توانایی خرید گوشی های هوشمند و تلبت های گران قیمت را ندارند، ابزاری که ارقامی به میلیون دارند و برای خرید آنها یا باید از چندین نفری پول قرض کنند یا باید ماه ها کار کنند و پس انداز داشته باشند تا بلکه بتوانند دست دوم آن را خریداری کنند.
حالا اما یک دسته از افراد نیز هستند که برای یاری رساندن به افراد نیازمند آمده اند، آنها تمام هم و غمشان زدودن غبار غم از چهره نیازمندان است، افرادی که توانایی دیدن چهره غمگین فرزندی را ندارند و رزق و روزی خود را برای تحصیل آنها انفاق می کنند.
در همین رابطه سهراب کریمی مدیر مرکز نیکوکاری قائم در گفت و گو با هرمز اظهار کرد: به منظور تسریع در روند تحصیل و آموزش در روستای حاجی خادمی میناب، به دانش آموزان این روستا تبلت اهدا شد.
مدیر مرکز نیکوکاری قائم افزود: این دانش آموزان که از افراد نیازمند و ایتام روستا هستند برای تحصیل و شرکت در کلاس های آنلاین درسی خود احتیاج مبرم به تبلت داشتند که مرکز نیکوکاری قائم تعداد ۷ عدد تبلت به ارزش ۲۱ میلیون تومان به دانش آموزان اهدا کرد.
انتهای پیام/