انتقال زه آب خیابان دانش به بلوار آیت الله طالقانی
مدیر منطقه سه شهرداری بندرعباس از انتقال زه آب خیابان دانش به بلوار آیت الله طالقانی درخصوص راهکاری برای حل مشکل آبیاری فضای سبز سطح منطقه خبر داد .
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛عباس بهمن زاده مدیر منطقه سه شهرداری بندرعباس از انتقال زه آب خیابان دانش به بلوار طالقانی و نصب مخازن به منظور راهکاری برای حل مشکل آبیاری فضای سبز سطح منطقه خبر داد و اظهار کرد: در راستای اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی برای این که بتوانیم بخشی از آب مورد نیاز آبیاری فضای سبز شهری منطقه را از آب خام و به شکل مکانیزه استفاده کنیم، انتقال زه آب و نصب ۴ عدد مخزن ۱۵۰۰۰ لیتری بخشی از مشکل تامین آب برای آبیاری را حل کند.
مدیر منطقه سه شهرداری بندرعباس با بیان این که انتقال زه آب از خیابان دانش به بلوار طالقانی و اولویت پنجم در حال انجام است، افزود: تلاش ما این است که بتوانیم با انتقال زه آب و افزایش حجم ذخیرهسازی با نصب مخازن و بهره گیری از سیستم های آبیاری تهت فشار موضوع کمبود آب آبیاری حل گردد و خللی در آبیاری در این قسمت از شهر نداشته باشیم.
بهمن زاده خاطر نشان کرد: با انتقال این زه آب که حجم آب مورد نیاز فضای سبز بلوار آیت الله طالقانی باند کندرو و تندرو و فضای سبز الویت پنجم را را تامین خواهد نمود .
انتهای پیام/