انتقاد امام جمعه بندرعباس از آغاز زودهنگام تبلیغات انتخاباتی در هرمزگان / عدهای مجلس را با بنگاه معاملاتی اشتباه گرفتهاند
به گزارش پایگاه خبری هرمز، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی امروز در خطبه های نماز جمعه با بیان اینکه افراد فرصت طلب از هم اکنون وقت مردم را گرفته و به دنبال معامله برای انتخابات مجلس هستند، تصریح کرد: عده ای نباید از هم اکنون با تخریب دیگران، به دنبال اثبات خود باشند و نباید […]
به گزارش پایگاه خبری هرمز، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی امروز در خطبه های نماز جمعه با بیان اینکه افراد فرصت طلب از هم اکنون وقت مردم را گرفته و به دنبال معامله برای انتخابات مجلس هستند، تصریح کرد: عده ای نباید از هم اکنون با تخریب دیگران، به دنبال اثبات خود باشند و نباید به این افراد تعهد رای داد، زیرا مجلس جای افراد دلال و دلال بازی نیست بلکه افراد زبده نیاز دارد.
وی همچنین به در پیش بودن ماه مبارک رمضان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: باید با خوشناسی و پاک کردن گناهان، خود را برای استقبال از ماه ضیافت الهی آماده کنیم.
امام جمعه بندرعباس در ادامه با گرامیداشت هفته قوه قضائیه، افزود: در میان قضات و کارکنان دستگاه قضا نیروهای مخلص و شایسته بسیاری وجود دارد اما متاسفانه برخی افراد ناآگاه به دنبال جوسازی علیه دستگاه قضایی هستند در حالی اشتباه ممکن است در هر مجموعهای رخ دهد و نباید ما کل آن مجموعه را تضعیف کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، جنایات گروه تروریستی داعش در عراق را محکوم کرد و اظهار داشت: این گروه تروریستی تاکنون هزاران نفر از شیعیان و حتی عالمان اهل سنت را نیز کشته است که نشان می دهد این گروه تروریستی هیچ مذهبی را قبول ندارد.
آیت الله نعیم آبادی ادامه داد: داعش دست نشانده آمریکا و اسرائیل و استکبار جهانی است و از طرف آنها کنترل می شود و آنها باید بدانند روزی داعش علیه آنها نیز بلند خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به مشکل کمبود آب در استان هرمزگان، گفت: اگر در مصرف آب صرفه جویی نشود و غفلت کنیم، آب جیره بندی خواهد شد و هدر دادن آب به لحاظ شرعی حرام است.
پایان پیام/