انبه کاربیتی
شهرستان میناب را با انبه و لیمو ترش می شناسند که انبه مهمترین محصول ، با سطح زیر کشت بیش از ۱۷۰۰ هکتار می باشد که به همراه شهرستان رودان ، تامین کننده انبه کشورند به گزارش پایگاه خبری هرمز از میناب ، زمان برداشت انبه بصورت تازه خوری و رسیده نیمه دوم خرداد به […]
شهرستان میناب را با انبه و لیمو ترش می شناسند که انبه مهمترین محصول ، با سطح زیر کشت بیش از ۱۷۰۰ هکتار می باشد که به همراه شهرستان رودان ، تامین کننده انبه کشورند
به گزارش پایگاه خبری هرمز از میناب ، زمان برداشت انبه بصورت تازه خوری و رسیده نیمه دوم خرداد به بعد است که متاسفانه این محصول را از نیمه دوم اردیبهشت ، طی فرآیند کاربیت رسیده می کنند .
بعضی از باغداران شهرستان میناب میوه انبه را نرسیده یا کال برداشت می کنند و آنها را درون جعبه همراه با مقداری کاربیت می گذارند ، گازی که از سنگ کاربیت تولید می شود در فاصله ۷۲ ساعت ، انبه را نرم و پوست آن را زرد به شکل انبه رسیده می کند و برای فروش به بازار می آورند .
تعدادی از باغداران می گویند : انبه هیچ وقت روی درخت رسیده نمی شه و اگه بصورت کال برداشت نکنیم خراب میشه ،که این رو مهندس موسوی زاده مدیر جهاد کشاورزی میناب تکذیب کرد و گفت: باغداران فقط به دلیل جنبه اقتصادی ، این کار رو انجام می دهند و دلیل دیگری ندارد.
کاربیت هنگامی که در مجاورت هوا قرار می گیرد از خود گاز استیلن تولید می کند و خود به خود گرم می شود ، چنانچه به آن آب اضافه شود این گاز چند برابر می شود ، به گفته محققان این گاز سرطان زاست.
از کاربیت در صنعت جوشکاری استفاده می شود.
سلام لطفا درست اطلاع رسانی کنید. اولا ریس اداره جهاد کشاورزی میناب رمضانپور هست دوما اطلاعاتتون درباره انبه ناقص
انتشار