تبلیغات تولید ایرانی تبلیغات تبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
کد خبر : 102104
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱:۱۱| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ

انبه رسیده را چطور بشناسیم

باغداران وجدان  داشته باشند و جان مردم را به خطر نیندازند. به گزارش پایگاه خبری هرمز ، انبه رسیده و شیرین ، نرم است و پوستی صاف دارد. پوست چروکیده نشانه ماندگی است زمان برداشت انبه بصورت تازه خوری و رسیده  ، اواخر خرداد به بعد است که متاسفانه این محصول را از اواخر اردیبهشت […]

انبه رسیده  را چطور بشناسیم

باغداران وجدان  داشته باشند و جان مردم را به خطر نیندازند.

به گزارش پایگاه خبری هرمز ، انبه رسیده و شیرین ، نرم است و پوستی صاف دارد. پوست چروکیده نشانه ماندگی است

زمان برداشت انبه بصورت تازه خوری و رسیده  ، اواخر خرداد به بعد است که متاسفانه این محصول را از اواخر اردیبهشت ، طی فرآیند کاربیت رسیده می کنند

بعضی از باغداران شهرستان میناب میوه انبه را نرسیده یا کال برداشت می کنند و آنها را درون جعبه همراه با مقداری کاربیت می گذارند ، گازی که از سنگ کاربیت تولید می شود در فاصله ۷۲ ساعت ، انبه را نرم و پوست آن را زرد به شکل انبه رسیده می کند و برای فروش به بازار می آورند

تعدادی از باغداران می گویند : انبه هیچ وقت روی درخت رسیده نمی شه و اگه بصورت کال برداشت نکنیم خراب میشه ،که این رو یکی از کارشناسان جهاد کشاورزی میناب تکذیب کرد و گفت: باغداران فقط به دلیل جنبه اقتصادی ، این کار رو انجام می دهند و دلیل دیگری ندارد.

کاربیت هنگامی که در مجاورت هوا قرار می گیرد از خود گاز  استیلن تولید می کند و خود به خود گرم می شود ، چنانچه به آن آب اضافه شود این گاز چند برابر می -شود ، به گفته محققان این گاز سرطان زا و سمی است.

از کاربیت در صنعت جوشکاری استفاده می شود

در هرمزگان میوه انبه و موز با فرآیند کاربیت رسیده میشود البته انبه کمتر ،ولی موز ( موزهای محلی ) در طول سال به وسیله کاربیت عمل آوری می شود

چرا بعضی از باغداران و فروشندگان اینقدر بی رحم شده اند، با توجه به اینکه می دانند کاربیت برای انسان ضرر دارد اما بخاطر پول دست به این کار می زنند ، پس انسانیت کجاست؟

چرا عاملین بهداشت چاره ایی نمی اندیشند ، مگر نمی دانند؟؟!!!!

چرا به سادگی از کنار آن می گذرند….!!

جالب اینجاست افراد تحصیل کرده جامعه هم با توجه به اینکه مضرات آن را می – دانند اما باز هم خریداری و مصرف می کنند.!!

انبه کاربیتی نرم،پوست آن زرد مات و یکنواخت ،دارای لکه های سیاه و مزه پوست آن بسیار تلخ است

برچسب ها:
لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=102104
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6,121 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

بین الملل