تبلیغات تولید ایرانیتبلیغات
کانال رسمی تلگرام شبکه اطلاع رسانی هرمز
سیاسی
کد خبر : 558815
تاریخ انتشار:سه شنبه ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷| تعداد نظرات :بدون دیدگاه
پ
باغات سرسبز سیاهو چشم هر بیننده ای را محو تماشای خود می سازد؛

آغاز برداشت نارنگی از سه هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی سیاهو

با شروع فصل زمستان با گذر از جاده های منتهی الیه به روستای سیاهو شاهد برداشت نارنگی های پفکی و با کیفیت این منطقه می شویم که پیر و جوان، زن، مرد و کودک همگی به صورت خانوادگی دوش به دوش یکدیگر به برداشت نارنگی های مرغوب می پردازند.

آغاز برداشت نارنگی از سه هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی سیاهو

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ سیاهو، روستایی بکر و خوش آب و هوا در هرمزگان بوده و دارای آبشارهای فراوانی بوده که از رشته کوه های زاگرس به این روستا روانه می شود و منطقه ای ییلاقی در شهرستان بندرعباس به شمار می رود.

از روزگاران کهن به دلیل فراوانی آب در این منطقه کشاورزی رونق فراوانی داشته و کشاورزان به کشت انواع مرکبات، انبه و خرما می پردازند و زمین های کشاورزی از پدران به فرزندان به ارث رسیده و فرزندان نیز همانند آبا و اجداد خود به کشاورزی روی آورده اند هر چند که دست روزگار بسیاری از آنها را شهر نشین کرده؛ اما همچنان رسیدگی به زمین های کشاورزی را در اولویت کارهای خود قرار داده اند.

روستای سیاهو علاوه بر اینکه دارای باغات سرسبز بوده که چشم هر بیننده ای را محو تماشای خود می سازد مناظر طبیعی مثل غار نمک، رودخانه جاماش و… نیز دارد که هر ساله گردشگران فراوانی برای گذراندن اوقاتی خوش به این منطقه عزیمت می کنند.

با شروع فصل زمستان با گذر از جاده های منتهی الیه به روستای سیاهو شاهد برداشت نارنگی های پفکی و با کیفیت این منطقه می شویم که پیر و جوان، زن، مرد و کودک همگی به صورت خانوادگی دوش به دوش یکدیگر به برداشت نارنگی های مرغوب می پردازند.

ژن خوب نارنگی و  آب و هوای مطلوب منطقه سیاهو

هرمزگان رتبه سوم در تولید نارنگی کشور را داراست و دهستان سیاهو با دار بودن درختان فراوان و با کیفیت رتبه نخست تولید نارنگی در استان را داراست که این محصول علاوه بر تامین نیاز بازار به سراسر کشور نیز ارسال می شود.

درگز، سیخوران، تل سورو، خرسین، زاکین و سغ از جمله آبادی های سیاهو بوده که بیش از ۴۰۰ سال است که باغستان های نارنگی دارند و  مرغوبیت این نارنگی ها سبب شده که در سال ۱۳۹۵ این میوه خوش طعم به ثبت ملی برسد.

ژن خوب نارنگی و  آب و هوای مطلوب منطقه سیاهو همچنین استفاده نکردن از کودهای شیمیایی سبب شده که این میوه شهرت فرا ملی داشته باشد و شیخ نشینان حوزه خلیج فارس نیز این میوه خوش طعم را بپسندند.

نارنگی های پفکی سیاهو از اواخر پاییز برداشت آن آغاز و تا اواخر زمستان ادامه دارد؛ این میوه زمستانی منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین آ بوده و برای پیشگیری از سرطان مفید است.

آغاز برداشت نارنگی از سه هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی سیاهو

گرگیج، مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با بیان اینکه دهستان سیاهو در شهرستان بندرعباس قطب تولید این محصول در هرمزگان است، گفت: نارنگی سیاهو به خوش طعمی شهرت دارد و از مرغوبیت برخوردار است.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با بیان اینکه سطح زیر کشت نارنگی در دهستان سیاهو سه هزار و ۴۰۰ هکتار است، عنوان کرد: بر داشت این میوه آغاز شده و پیش بینی می شود امسال ۶۷ هزار تن نارنگی از باغ‌های استان برداشت شود.
گرگیج افزود: سطح زیرکشت این محصول ۷ هزار و ۴۵۰ هکتار است که ۵۰ هکتار بیشتر از پارسال است و محصول برداشت شده به استان تهران فرستاده می‌شود.
وی گفت: در شهرستان‌های حاجی آباد و رودان نیز محصول نارنگی برداشت می‌شود.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: برای افزایش کمی و کیفی این محصول نیز اصلاح باغ‌ها و کشت‌های متراکم در دستور کار است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://www.hormoz.ir/?p=558815
این خبر را به اشتراک بگذارید
دیگر رسانه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,633 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

یادداشت

گفتگو

اقتصادی